TelefunkenExpedition elektrinis dviratis

Telefunken Expedition Elektrinis Dviratis: Išskirtinis stilius, patogumas ir funkcionalumas!

Telefunken Expedition elektrinis dviratis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia išskirtinio stiliaus, patogumo ir funkcionalumo savo kasdienėse kelionėse. Šis dviratis sujungia aukštos kokybės konstrukciją, modernias technologijas ir elegantišką dizainą, suteikdamas neprilygstamą važiavimo patirtį tiek miesto gatvėse, tiek gamtos takuose.

SPECIFIKACIJOS:

Gamybos metai - 2020

Galia - 250W

Didžiausias pasiekiamas greitis - 25 km/h

Akumuliatoriaus tipas - Li-Ion

Akumuliatoriaus talpa - 10.4Ah

Akumuliatoriaus įtampa - 36V

Rėmo medžiaga - Plienas

Priekinio rato dydis - 28"

Galinio rato dydis -28"

Ratlankio medžiaga - Aliuminis

Svoris - 24kg

PAGRINDINIAI PRIVALUMAI:

Galingas elektrinis variklis!

Telefunken Expedition dviratis aprūpintas galingu varikliu, kuris suteikia papildomą jėgą ir pagreitį, padedant įveikti kalnus ir atstumus su lengvumu. Variklio galia užtikrina, kad kiekviena kelionė būtų maloni ir efektyvi.

Didelės talpos baterija!

Šis dviratis turi integruotą didelės talpos bateriją, kuri užtikrina ilgą veikimo laiką vieno įkrovimo metu. Su viena įkrova galite nuvažiuoti iki 100 km, todėl galite mėgautis ilgomis kelionėmis be jokio baterijos išsikrovimo rūpesčio.

Stiprus ir patvarus rėmas!

Telefunken Expedition dviratis pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, kuris užtikrina tvirtumą ir ilgaamžiškumą, nepriklausomai nuo naudojimo sąlygų. Stabili konstrukcija leidžia jums pasitikėti savo dviračiu net ir sudėtingomis sąlygomis.

Tvirta pavarų sistema!

Šis dviratis aprūpintas kokybiška pavarų sistema, kuri užtikrina sklandų ir efektyvų važiavimą įvairiomis sąlygomis. Galite lengvai prisitaikyti prie kelių nuolydžio ir pasirinkti tinkamą pavarą, kad jūsų kelionė būtų patogi ir efektyvi.

Ergonomiška konstrukcija!

Telefunken Expedition dviratis sukurtas su dėmesiu į naudotojo patogumą. Ergonomiškai dizainuota sėdynė ir rankenos užtikrina maksimalų komfortą net ilgomis kelionėmis, o reguliuojamas vairo aukštis leidžia pritaikyti jį pagal jūsų poreikius.

Stabili stabdžių sistema!

Priekiniai ir galiniai diskų stabdžiai suteikia galingą stabdymo jėgą ir patikimumą bet kokiomis sąlygomis. Stabdžių sistema yra jautri ir efektyvi, leidžianti jums greitai ir saugiai sustabdyti dviratį pagal poreikį.

Išmanusis ekranas!

Integruotas išmanusis ekranas rodo svarbią informaciją apie jūsų kelionę, įskaitant greitį, nuvažiuotą atstumą, baterijos lygį ir pasirinktą važiavimo režimą. Tai suteikia jums kontrolę ir leidžia sekėti savo kelionės progresą.

Telefunken Expedition dviratis yra jūsų patikimas ir universalus kelionių draugas, kuris atitiks jūsų lūkesčius dėl galingumo, patogumo ir patikimumo. Su šiuo dviračiu galėsite mėgautis nevaržomomis kelionėmis ir atrasti naujų vietų grožį su lengvumu ir elegancija. Atraskite savo kelią su Telefunken Expedition!

Tipas: Dviračiai

TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Savanorių pr. 206A
Kaunas
Prisijungęs: prieš 9 val.
Vid. atrašo per 2 valandas
Atsiliepimai: 12 8

Miestas: Kaunas

Kaina už parą: 29.00 €

Kaina už savaitę: 145.00 €

Kaina už mėnesį: 435.00 €


Daikto vertė: 1449.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Apmokėjus nuomą per dalinuosi.lt daiktą reikia atsiimti iš Topo centro parduotuvės, Savanorių pr. 206A, Kaunas.

- Darbo laikas: I - V nuo 10:00 iki 20:00, VI nuo 10:00 iki 19:00, VII nuo 10:00 iki 18:00.
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Užstatas: 150.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.