Langų valymo robotas WINBOT W1 PRO

Visiems norisi švarių langų, sutinkate?
Jūsų langai dideli arba jų daug ir Jums nepatogu juos išvalyti?
Norite, kad kažkas už Jus tai padarytų?

8 pakopų visapusiška sauga ir optimizuota 2800 Pa siurbimo galia. Automatinė grįžimo į vietą funkcija. Automatinio kryžminio purškimo technologija. Robotą galima valdyti per mobiliojo telefono programėlę arba patį aparatą. Taip pat integruotas įrenginio valdymas balsu. 3 valymo režimai: greitasis, giluminis, dėmių valymo.

Yra keletas įtikinamų priežasčių, kodėl roboto langų valiklio, pvz., Ecovacs Winbot W1 Pro, naudojimas gali būti naudingas. Štai keletas pagrindinių patarimų, kodėl turėtumėte apsvarstyti galimybę naudoti robotą langų valytuvą:

Laiko taupymo patogumas: langų valymas gali būti daug laiko ir daug darbo reikalaujanti užduotis. Naudodami robotą langų valytuvą galite sutaupyti daug laiko ir pastangų. Robotas atlieka darbą už jus, leisdamas sutelkti dėmesį į kitas svarbias užduotis ar tiesiog mėgautis laisvalaikiu.

Efektyvumas ir efektyvumas: Robotiniai langų valikliai skirti kruopščiai ir efektyviai valyti langus. Naudodami pažangias valymo technologijas ir išmaniuosius algoritmus, jie gali naršyti po skirtingus paviršius, pašalinti nešvarumus ir nešvarumus bei pasiekti rezultatų be dryžių. Valymo roboto tikslumas ir nuoseklumas gali pranokti rankinio valymo metodus.

Saugumas ir prieinamumas: valydami langus aukštesniuose aukštuose arba sunkiai pasiekiamose vietose gali kilti pavojus asmens saugumui. Robotų langų valytuvai aprūpinti tokiomis saugos funkcijomis kaip kliūčių aptikimo jutikliai, stiprus siurbimas ir saugos lynai, todėl jie idealiai tinka daugiaaukščių pastatų ar neprieinamų vietų langams valyti. Naudojant robotą valytuvą nebereikia kopėčių ar nesaugių padėčių, todėl sumažėja nelaimingų atsitikimų rizika.

Universalumas ir pritaikomumas: Robotiniai langų valikliai neapsiriboja tik langais. Jie gali valyti įvairius lygius paviršius, tokius kaip stiklinės durys, veidrodžiai, plytelės ir dušo ekranai. Dėl šio universalumo jie yra vertinga priemonė švarai palaikyti jūsų namuose ar biure.

Nuoseklus ir be dryžių valymas: Valant langus rankiniu būdu gali būti sudėtinga pasiekti, kad langai būtų be dryžių. Robotų langų valikliai sukurti taip, kad atitiktų sistemingus valymo būdus, užtikrinant visapusišką aprėptį ir nuoseklius rezultatus. Dėl tikslių judesių ir veiksmingų valymo mechanizmų sumažinami dryžiai ir dėmės, todėl langai kiekvieną kartą spindi švariai.

Patogus valdymas: dauguma robotų langų valiklių yra su patogiomis sąsajomis ir nuotolinio valdymo galimybėmis. Juos galima užprogramuoti valyti pagal grafiką, leidžiantį jį nustatyti ir pamiršti. Intuityvi valdikliai leidžia lengvai valdyti įrenginį ir pritaikyti valymo režimus pagal jūsų poreikius.

Ekologiški ir daugkartinio naudojimo: daugelis robotų langų valiklių, įskaitant Winbot W1 Pro, naudoja daugkartinio naudojimo mikropluošto valymo šluostes. Šiuos įklotus galima plauti ir pakartotinai naudoti kelis kartus, taip sumažinant atliekų kiekį ir skatinant ekologišką valymo praktiką. Pasirinkę valiklį robotą, prisidedate prie ekologiškesnės ir tvaresnės aplinkos.

Naudodami robotą langų valytuvą galite mėgautis patogumu, efektyvumu ir saugumu, kurį jie siūlo. Naudodami šį automatinį valymo sprendimą ne tik sutaupysite laiko ir pastangų, bet ir užtikrinsite puikius jūsų langų ir kitų lygių paviršių valymo rezultatus.
Vytautas

Vytautas

Prisijungęs: prieš 2 d.
Vid. atrašo per 4 minutes
Atsako į 94% žinučių
Atsiliepimai: 155 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 10.00 €

Kaina už savaitę: 55.00 €

Kaina už mėnesį: 160.00 €


Daikto vertė: 500.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 2 dienos

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Nuomojame mažiausiai 2 parom. Pirmos paros kaina tik 10 Eur
AKCIJA: Kaina savaitei tik 55 Eur (Tik 7,86 Eur - parai)
Galime pademontruoti kaip naudotis robotu ir paaiškinti kaip jis veikia.
ROBOTAS yra naujausias gaminys !!! .
Pridedame langų valiklį ir net 6 (ne dvi) daugkartines serveteles robotui.
Taip pat pasirupinsime prailginimo laidu , bei stiklų valikliu !!!

Užstatas: 100.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.