Dronas XIAOMI FIMI X8SE

Xiaomi Fimi X8 SE 2020 tranas yra puikus prietaisas užfiksuoti realaus laiko nuotraukas ir vaizdo įrašus įvairiais režimais, pavyzdžiui: oro fotografija ar panorama. Baltos spalvos dronas turi profesinės kontrolės algoritmą, suteikiantį jums itin aukštos kokybės vaizdo įrašus. Be to, tai yra lengva įranga su tam tikromis specifikacijomis, kad būtų patenkinami jūsų dronų poreikiai.
ŠIUO METU VIENAS SPARNELIS YRA SKILĘS
Su galinga vaizdo sistema ir "Sony IMX378 Sensor" dronas yra visiškai pajėgus užtikrinti puikų vaizdo perdavimą keliaujant. Be to, patobulinta apsauga nuo trukdžių, padidina našumą, o prisitaikanti srautinio perdavimo technologija suteikia galimybę žaisti iki 8 KM atstumu.Galų gale, daugiafunkcinis dronas yra puikus skrydžio kameros sprendimas, atsižvelgiant į kainos santykį.

SAVYBĖS IR SPECIFIKACIJOS
Dizainas, dydis ir spalva
Xiaomi Fimi X8 SE 2020 dronas pristato puikų baltos spalvos dizainą. Komfortabilus dydis ir lankstymo dizainas užtikrina galimybę įsidėti droną į kuprinę. Apibendrinant, jūs gausite patrauklių skrydžių patirtį su didelio efektyvumo varikliu, tikslia padėties nustatymo sistema, ir stebėjimo technologija.

Baterija
Jo nuimama 11.1 baterija suteiks jums ilgą skrydžio laiką. Dėl didelės 4500 mAh galios yra užtikrinama galimybė nepertraukiamai skristi iki 35 minučių bei sukurti aukštos kokybės nuotraukas ir video.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Ukmergės g. 240
Vilnius
Prisijungęs: prieš 14 val.
Vid. atrašo per 5 valandas
Atsiliepimai: 18 8

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 13.00 €

Kaina už savaitę: 65.00 €

Kaina už mėnesį: 130.00 €


Daikto vertė: 550.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 2 dienos

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Nuomą galite apmokėti per dalinuosi.lt arba parduotuvėje. Daiktą reikės atsiimti iš Topo Centro parduotuvės, Ukmergės g. 240, Vilnius.

- Darbo laikas: I - V nuo 10:00 iki 20:00, VI nuo 10:00 iki 19:00, VII nuo 10:00 iki 17:00.
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Užstatas: 150.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.