Elektrinis paspirtukas XIAOMI Mi 1S

Xiaomi Mi 1S atsiliepimai neapsieina be pagyrų patogiam vairavimui ir valdymui – gamintojai pasistengė apgalvoti kiekvieną detalę, kad būtų užtikrintos geriausios Jūsų patirtys. Prietaisų skydelyje realiuoju laiku matysite pagrindinius duomenis, tokius kaip baterijos įkrovos likutis, užrakto būsena ar važiavimo greitis. Vienu metu ekranėlyje rodomi 8 skirtingi rodmenys, tad galėsite sekti visą aktualiausią informaciją ir pagal tai priimsite atitinkamus sprendimus.

Vos vienas mygtukas gali ne tik įjungti ar išjungti Xiaomi Mi 1S Scooter paspirtuką: naudodamiesi juo, keisite greičio režimus ir valdysite priekinius žibintus. Rankinis droselis turi vidutinį pasipriešinimą ir greitą grįžtamąjį ryšį – dėl to lengviau reguliuoti greitį, o pagreitis yra stabilus ir sklandus. Apie vairą taip pat buvo pagalvota: rankenos yra pagamintos iš tvirtos, gerai sukimbančios medžiagos. Net ir tuomet, jei lauks ilga kelionė, vairuosite patogiai ir sklandžiai – tai turėtų pastebimai pagerinti važiavimo patirtis.

Ypatingas dėmesys saugumui

Norėtųsi, kad kelionės tokia transporto priemone būtų ne tik komfortiškos, bet ir saugios – elektrinis paspirtukas Xiaomi Mi 1S galės užtikrinti ir tai. Jis yra aprūpintas 8,5 colių pneumatinėmis padangomis, kurių tvarumas, lyginant su ankstesniais modeliais, buvo pagerintas iki 3 kartų. Padidintas atsparumas pradūrimams, sprogimams ir patobulintas bendras patvarumas. Atsipalaiduoti ir komfortiškai važiuoti galėsite ne tik tuomet, kai kelias bus lygus – su šiuo paspirtuku gerai jausitės ir tais atvejais, kai reikės įveikti žvyrkelį, žolę ar purvynus.

Prie saugumo ženkliai prisideda ir dviguba stabdymo sistema: priekinės ir galinės sistemos stabdant įsijungia viena po kitos, tad tokiu būdu ženkliai yra sutrumpinamas sustojimo laikas. Jei dažnai planuojate keliauti tamsiuoju paros metu, galite būti ramūs – su šia transporto priemone net ir tokiais atvejais išliksite matomi ir patys laiku pastebėsite kelyje pasitaikyti galinčias kliūtis. Xiaomi Mi 1S turi itin ryškų 2W priekinį ir atnaujintą, dar didesnį galinį žibintą bei priekinius, galinius ir šoninius atšvaitus.

Tipas: Paspirtukai

TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Klaipėdos g. 143
Panevėžys
Prisijungęs: prieš 14 val.
Vid. atrašo per 43 minutes
Atsiliepimai: 1 1

Miestas: Panevėžys

Kaina už parą: 12.00 €

Kaina už savaitę: 60.00 €

Kaina už mėnesį: 180.00 €


Daikto vertė: 359.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Apmokėjus nuoma per dalinuosi.lt daiktą reikės atsiimti iš Topo Centras parduotuvės, Klaipėdos g. 143, Panevėžys.

- Darbo laikas: I - VII 10:00-20:00.
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.