KROSS Trans Hybrid D28 M el.dviratis

KROSS TRANS HIBRIDAS
Vieni populiariausių dviračių Lenkijoje yra trekingo dviračiai. Ir tai mūsų visai nestebina, nes tai puikūs dviračiai, tinkantys įvairioms reikmėms. Nuo važiavimo į darbą, kelionių po miestą iki tolimų kelionių dviračiu. Todėl nusprendėme išbandytą konstrukciją aprūpinti elektrine pavara. Taip gimė KROSS Trans Hybrid - elektrinis dviratis, kuriuo nuvažiuosite toliau, nei akys mato.

Galima nuvažiuoti iki 100km, priklausomai nuo važiavimo intensyvumo, kelio dangos ir t.t.

Pagalba kiekviename kilometre
"KROSS Trans Hybrid" turi aukštos kokybės "Bafang" elektrinę pavarą. Šis elektrinis variklis, įtaisytas galinėje stebulėje, suteiks galios, kai jos labiausiai reikės. Dar niekada nebuvo taip malonu įveikti įkalnes ar greitai važiuoti lygiais maršruto ruožais. Dėl didelės talpos "Phyllion SF-06S" akumuliatoriaus nuvažiuoti kilometrus be įkrovimo nebus iššūkis.

Elektrinė pavara papildyta klasikine pavara, kurios pagrindą sudaro trijų greičių krumpliaratis ir 8 greičių "Shimano Deore" galinis pavarų perjungėjas. Šis derinys leidžia pasiekti 24 pavaras, todėl galite pasirinkti tobulą derinį, atitinkantį vietovės, kurioje esate, reljefą. Saugų stabdymą užtikrina klasikiniai V formos stabdžiai. Šis sprendimas leis lengvai juos aptarnauti, kad ir kur būtumėte. 28 colių ratai padės įveikti miesto bordiūrus ir šaknis, o 47 milimetrų pločio "Mitas Flash V66" padangos užtikrins puikų valdymą bet kokiomis sąlygomis, įskaitant ir šlapią dangą.

Sukurtas patogumui
"KROSS Trans Hybrid" el. dviratis sukurtas atsižvelgiant į patogumą. Todėl jo rėmas pagamintas iš 6061 Performance Aluminium, kuris pasižymi dideliu standumu ir atsparumu lūžiams, tačiau yra lengvas, o tai būdinga aliuminiui, kuris yra puikus mažo svorio, standumo ir atsparumo pažeidimams derinys. Jame taip pat įrengtas "SR Suntour Nex" amortizatorius su 63 milimetrų eigos amortizatoriumi, kad būtų patogiau važiuoti per šaknis ar nelygų kelio paviršių. Dviratį taip pat papildo daugybė priedų, skirtų jo galimybėms padidinti. Todėl jame įrengėme bagažinę, ant kurios galima tvirtinti daiktadėžes. Jame taip pat įrengta patogi atraminė kojelė, leidžianti statyti dviratį neatremiant jo į sieną, ir apšvietimo sistema.

Dydis - M.

Tipas: Dviračiai

TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Ukmergės g. 240
Vilnius
Prisijungęs: prieš 7 val.
Vid. atrašo per 4 valandas
Atsiliepimai: 18 8

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 40.00 €

Kaina už savaitę: 200.00 €

Kaina už mėnesį: 600.00 €


Daikto vertė: 1389.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Nuomą galite apmokėti per dalinuosi.lt arba parduotuvėje. Daiktą reikės atsiimti iš Topo Centro parduotuvės, Ukmergės g. 240, Vilnius.

- Darbo laikas: I - V nuo 10:00 iki 20:00, VI nuo 10:00 iki 19:00, VII nuo 10:00 iki 17:00.
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Užstatas: 200.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.