Nanlite Forza 60C RGBLAC LED lempa

Nuomojama Nanlite Forza 60C RGBLAC LED Lempa, 60 W galia, lengva šviestuvo galvutė, sverianti tik 1,08 kg, tačiau kartu su reflektoriumi užtikrinanti aukštą apšvietimo lygį (12810 liuksų iš 1m). Darbo eigos efektyvumas studijoje ar bet kurioje kitoje vietoje pagerinamas dėl klasikinio dizaino, o fotografavimas kelyje bus lengvas darbas naudojant akumuliatoriaus rankeną. Naudojant šį šviestuvą, visada visiškai kontroliuosite CCT/HUE, kad tiksliai apšviestumėte veidus arba naudotumėte tikslias spalvas, kad suteiktumėte scenai tekstūros. Dėl savo natūralių pranašumų – šviesos koncentravimo tiksliose vietose ir tolygaus šviesos paskirstymo, „Forza 60C“ gali suteikti ypatingą lankstumą valdant apšvietimą.

Naujai sukurta aparatinės ir programinės įrangos platforma, sukurta naudoti su šiuo RGBLAC šviesos šaltiniu, Forza 60C siūlo profesionalias HSI / RGBW / XY režimų parinktis spalvų kalibravimui. Kūrėjai gali leistis į visiškai naują spalvotų vaizdų kelionę, rinkdami norimas spalvas su didesniu lankstumu, kurį įgalina integruoti, APP ir DMX valdikliai.

- HSI režimas. Greitas ir tiesioginis atspalvio, sodrumo ir intensyvumo reguliavimas, padidinant kitų nei RGB spalvų sodrumą;
- RGBW režimas. Nepriklausomas RGBW valdymas 4 atskiruose kanaluose, kad būtų galima pasirinkti itin didelį spalvų kiekį;
- XY režimas. Tiksliai surinkite norimą spalvą, įvesdami XY koordinates tiesiai į nurodytą spalvų gamą CIE1931 spalvų erdvėse.

Patobulinta Forza 60C aušinimo struktūra – išmanusis ventiliatorius, kuris automatiškai reguliuoja greitį pagal aplinkos temperatūrą, yra įmontuotas, kad prisitaikytų prie skirtingų fotografavimo scenarijų triukšmo kontrolės reikalavimų.

Tipas: Apšvietimas ir priedai

Laimis

Laimis

Prisijungęs: prieš 2 d.
Vid. atrašo per 20 minučių
Atsako į 85% žinučių
Atsiliepimai: 74 1

Miestas: Kaunas

Kaina už parą: 30.00 €


Daikto vertė: 799.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Sąskaita faktūra neišrašoma arba išrašoma ne visai sumai

Užstatas: 100.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.