Panasonic Lumix GH6

Nuomojamas Panasonic Lumix GH6 sisteminis fotoaparatas. Puikus 25,2 megapikselio jutiklis, neprilygstama vaizdo kokybė ir iki 75 kadrų per sekundę sparta - "Panasonic Lumix GH6" yra kiekvieno profesionalaus kino režisieriaus ir turinio kūrėjo svajonė.

Lumix GH6 turi naują 25,2 megapikselio "Live MOS" jutiklį, pasižymintį didele raiška be žemųjų dažnių filtro ir užtikrinantį greitą signalo nuskaitymą, todėl sumažėja slenkamasis užraktas (rolling shutter) ir pasiekiamas platus dinaminis diapazonas. Kartu su naujuoju "Venus Engine" jis leidžia pažangiomis vaizdo apdorojimo technologijomis perteikti didelės raiškos vaizdus su natūralia triukšmo tekstūra ir sodriu spalvų atkūrimu, kurie visada buvo "Panasonic Lumix" fotoaparatų skiriamasis bruožas.

Dėl didesnio naujojo jutiklio nuskaitymo greičio ir geresnės naujojo "Venus Engine" apdorojimo galios LUMIX GH6 taip pat leidžia fotografuoti AFS serijomis naudojant elektroninį užraktą 75 kadrų per sekundę greičiu, naudojant 25,2 megapikselių raišką. Didesnis jutiklio nuskaitymo greitis taip pat sumažina iškraipymus dėl slenkančio užrakto (rolling shutter ) ir fiksuoja vaizdus, kurie yra įtin greiti užfiksuoti plika akimi.

Galingos vaizdo funkcijos

Su 5,7K 4:2:0 10 bitų 60p/50p ir 5,8K 30p/25p/24p 4:2:0 10 bitų anamorfiniais 4:3 režimais "Lumix GH6" siūlo didesnę nei bet kada anksčiau raišką ir didesnę duomenų perdavimo spartą bei užtikrina naujausią aukštą vaizdo kokybę, universalumą ir diapazoną, reikalingą filmams, televizijai ir visų tipų vaizdo įrašams kurti.

Be to, "Lumix GH6" pasiekiamas 4:2:2 10 bitų "Cinema 4K 60p" vidinis įrašymas, taip pat tuo pačiu metu per HDMI išvesta 4:2:2 10 bitų "Cinema 4K 60p". Galimas 4:2:0 10 bitų 4K 120p (prilygsta 5 kartus sulėtintam judesiui) ir 4:2:2 10 bitų FHD 240p HFR (didelio kadrų dažnio) vaizdo įrašymas su garsu, kad būtų galima naudoti kūrybiškumą, pavyzdžiui, greičio didinimą. Didžiausias FHD 300 kadrų per sekundę dažnis (atitinka 12,5 karto sulėtintą judesį) VFR (kintamas kadrų dažnis) leidžia dinamiškai filmuoti objektą

4 "Chanel" garsas

Lumix GH6 pasižymi gerokai geresnėmis garso įrašymo savybėmis, o prijungus XLR mikrofono adapterį galima įrašyti 4 kanalų 48 kHz arba 96 kHz 24 bitų garsą. Tai suteikia daugiau lankstumo fotografuojant lauke, pavyzdžiui, kai yra keli garso šaltiniai, arba įrašant atsarginį garsą.

Neįtikėtinas dinaminis diapazonas

GH6 užtikrina didelį lankstumą po gamybos proceso dėl visiško V-Log/V-Gamut. GH6 "Live MOS" jutiklis užtikrina plačią spalvų gamą, vadinamą V-Gamut. Tai optimali GH6 spalvų erdvė, kuri yra platesnė nei BT.2020.

Į "Lumix GH6" perkeliama garsioji "Panasonic" kino kamerų linijos "VariCam" kolorimetrija. V709 LUT su "Rec.709" standartu fotoaparate galima naudoti pagal numatytuosius nustatymus. Kad būtų patogiau, pirmą kartą "V-Log View Assist" (kuri gali taikyti LUT realiuoju laiku) palaiko .CUBE ir .VLT failų formatų importą

LUMIX GH6 užtikrina 12+ žingsnių platų dinaminį diapazoną iš anksto įdiegtame V-Log įrašymo režime, o naudojant dinaminio diapazono didinimo režimą šis diapazonas padidėja iki 13+ žingsnių. Naudojant naująjį dinaminio diapazono didinimo režimą, kiekviename pikselio taške sintezuojamas labai sodrus vaizdas, sukurtas iš mažo ISO grandinės, ir mažo triukšmo vaizdas, sukurtas iš didelio ISO grandinės. Sudėtinis vaizdas pasižymi mažu triukšmu ir dideliu sodrumu, todėl gaunamas aiškus ir sklandus HDR vaizdo įrašas su sodria gradacija.

Du kortelių lizdai

LUMIX GH6 turi du kortelių lizdus. CFexpress kortelė (B tipo) palaiko vidinį didelės bitų spartos vaizdo įrašų įrašymą 800 Mb/s ar didesne sparta, įskaitant 5,7K 30p ProRes 422 HQ ir C4K 60p ALL-I. SD atminties kortelė UHS II V90 palaiko vidinį 600 Mbps ar mažesnės spartos vaizdo įrašų įrašymą, taip pat galima pasirinkti įrašymo būdą iš "Relay Recording", "Backup Recording", "Allocation Recording", naudojant tiek SD atminties kortelę, tiek "CFexpress" kortelę.

Naujos funkcijos, palengvinančios darbo eigą

Lumix GH6 taip pat siūlo daugybę praktiškų funkcijų. Nuotraukų stiliuje yra daugybė naudingų nustatymų, įskaitant skirtingus "Cinelike" gama nustatymus, pavyzdžiui, "Cinelike D2" ir "Cinelike V2", kurie turi panašias gama nustatymo charakteristikas, skirtas filmų gamybai.

Atsižvelgiant į profesionalių naudotojų prašymus, taip pat galima naudoti tokias pagalbines vaizdo funkcijas, kaip bangos formos monitorius, "Zebra" modelis, švytėjimo taškų matuoklis, kadro žymeklis, anamorfinio ištrynimo ekranas, raudonasis REC kadro indikatorius ir signalinės lemputės priekyje ir gale.

Galingos vaizdo funkcijos, tokios kaip 5,7K 4:2:0 10 bitų 60p/50p ir 4:2:2 10 bitų "Cinema 4K 60p" vidinis ir išorinis vienalaikis įrašymas.

4 kanalų 48 kHz arba 96 kHz 24 bitų garso įrašymas (prijungus XLR mikrofono adapterį).

12+ žingsnių platus dinaminis diapazonas su iš anksto įdiegtu "V-Log" įrašymu, kurį galima išplėsti iki 13+ žingsnių naudojant dinaminio diapazono didinimo režimą.

Vaizdo pagalbinės funkcijos, tokios kaip bangos formos monitorius, "Zebra" modelis, šviesumo taškų matuoklis, kadro žymeklis, anamorfinis ištrynimas

5 ašių giroskopinis jutiklis su nauju algoritmu, leidžiančiu pasiekti galingą 7,5 žingsnių kūno I.S. ir dvigubą I.S.

Fotoaparate galima kurti 4K 60p trukmės sulėtintus vaizdo įrašus, ekspozicija automatiškai reguliuojama taip, kad tarp kadrų nebūtų didelių ryškumo pokyčių dėl ekspozicijos išlyginimo funkcijos.
________________________________________________________________________

- 25.2MP Live MOS Micro Four Thirds Sensor;
- 4K 60p 4:2:2 10-Bit Unlimited Recording;
- 5.7K 60p, 4K 120p HFR, FHD 300p VFR;
- ProRes 422 HQ, V-Log and DR Boost;
- Dual I.S. 2, 7.5-Stop 5-Axis Stabilizer;
- 100MP Handheld High-Resolution Mode
- 3.68m-Dot OLED Electronic Viewfinder
- 3.0" 1.84m-Dot Free Angle Touchscreen
- CFexpress Type B & SD UHS-II Card Slots
- Built-In Active Cooling

Gamintojas: Panasonic

Tipas: Sisteminiai

Laimis

Laimis

Prisijungęs: prieš 5 val.
Vid. atrašo per 24 minutes
Atsako į 87% žinučių
Atsiliepimai: 72 1

Miestas: Kaunas

Kaina už parą: 45.00 €


Daikto vertė: 2199.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Sąskaita faktūra neišrašoma arba išrašoma ne visai sumai

Užstatas: 200.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.