Canon Mark IV su 128gb

Puikus fotoaparatas, taip pat turiu daug Canon objektyvų.

Šis fotoaparatas pasižymi ypač aukštos raiškos vaizdų atkūrimu, 4K vaizdo filmavimo galimybe ir atnaujinta AF sistema. 30.4 MP pilno kadro CMOS sensorius dirbdamas kartu su DIGIT 6+ vaizdo apdorojimo procesoriumi atsakingas už balansą tarp smulkių detalių ir rezoliucijos, bei prasto apšvietimo ir jautrumo.
Standartiškai Canon EOS 5D Mark IV jautrumas siekia ISO 100-32000, tačiau gali būti praplėstas net iki ISO 50-102400, taip užtikrinant ypač ryškius, be triukšmo ir kitų trikdžių išgaunamus vaizdus. Neskaitant visų šių vaizdo kokybės patobulinimų, fotoaparate taip pat yra įdiegti NFC, WiFi, GPS ryšio standartai.
Fotoaparato korpusas pagamintas iš tvirto magnio lydinio, kuris yra apsaugotas nuo dulkių ir vandens purslų. Du CF ir SD kortelių lizdai užtikrina, kad atminties niekada nepritrūks net ir tolimiausiose kelionėse. 3.2” LCD liečiamas ekranas apsaugotas nuo pašalinių atspindžių leidžia fokusuoti vaizdą paspaudus ant tam tikros ekrano vietos. Ekrano pagalba galima pasiekti fotoaparato meniu, peržiūrėti nuotraukas ar filmuotą vaizdo medžiagą.
Sukurtas tiek profesionaliai fotografijai, tiek filmų kūrimui, Canon EOS 5D Mark IV pasižymi 4K (4096 x 2160) 30 kadrų per sekundę filmavimo galimybėmis. Filmuojant Full HD (1920 x 1080) raiška kadrų skaičius siekia 60 k/s, o Filmuojant HD (1280 x 720) raiška, kadrų skaičius per sekundę padidėja net iki 120 k/s. Tokia raiška idealiai tinka sulėtinto vaizdo filmavimui (Slow motion).

Gamintojas: Canon

Tipas: Veidrodiniai

Simonas

Simonas

Prisijungęs: prieš 6 val.
Vid. atrašo per 9 minutes
Atsako į 92% žinučių
Atsiliepimai: 158 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 30.00 €

Kaina už savaitę: 100.00 €

Kaina už mėnesį: 225.00 €


Daikto vertė: 2000.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.