DJI MIC 2 bevieliai mikrofonai

Išrašomos sąskaitos faktūros

Neprilygstamas garsas
Užtikrinkite išskirtinę garso kokybę su DJI Mic 2 omnidirekciniu mikrofonu, ypač tinkamu vokalo įrašams. Puikiai tinka vlogams, interviu ir kitoms situacijoms.

Tylos prioritetas
Inovatyvi triukšmo mažinimo funkcija [1] efektyviai neutralizuoja aplinkos garsus, užtikrindama skaidrų ir aiškų pokalbių garsą net ir triukšmingose aplinkose.



Ištverminga baterija
Kiekvienas mikrofono siųstuvas ir imtuvas dirba įspūdingas 6 valandas [2], o papildomas įkrovimas dėžutėje išplečia darbo laiką iki 18 valandų.


250 m garso perdavimo diapazonas
DJI Mic 2 gali siųsti garsą iki 250 m atstumu, padengiant įvairias filmavimo situacijas.

Integruotas saugojimas
Įkrovimo dėžutė automatiškai sukonfigūruoja imtuvą ir siųstuvus, suteikiant galimybę nedelsiant naudotis įrangą.



Plati funkcionalumas ir aukščiausias našumas
Kiekvienas siųstuvas turi 8 GB vidinę atmintį, užtikrinančią iki 14 valandų aukštos raiškos 48 kHz 24 bitų garso įrašymą ir 32 bitų su plaukiojančiuoju tašku vidinį įrašymą



Universalus suderinamumas
Mic 2 palaiko USB-C ir Lightning jungtis bei 3,5 mm TRS analoginį išėjimą, tad yra suderinamas su dauguma įrenginių, įskaitant fotoaparatus, išmaniuosius telefonus ir kompiuterius.

Profesionalios kokybės garso įrašymas
Pagrindiniai privalumai:

14 valandų nepertraukiamo įrašymo ir 32 bitų su plaukiojančiuoju tašku vidinis įrašymas
Pažangi triukšmo mažinimo funkcija užtikrina kristalų skaidrumą vokalams
250 m garso perdavimo diapazonas
18 valandų nepertraukiamo darbo laikas
DJI Mic 2 mikrofono sistema
Įrašykite autentiškus garsus su aukščiausios klasės DJI Mic 2 mikrofonu. Ši sistema pasižymi pažangiomis funkcijomis, tokiomis kaip aukštos kokybės garso įrašymas, efektyvus triukšmo mažinimas ir 32 bitų su plaukiojančiuoju tašku įrašymas. DJI Mic 2 yra puikus pasirinkimas vlogeriams, interviu vedėjams, tiesioginiams transliuotojams ir kitoms kūrėjams.

Profesionalios kokybės garso įrašymas
250 m garso perdavimo diapazonas
Pažangi triukšmo mažinimo funkcija užtikrina kristalų skaidrumą vokalams
Vieno mygtuko paspaudimu paruoštas darbui
14 valandų nepertraukiamo įrašymo ir 32 bitų su plaukiojančiuoju tašku vidinis įrašymas
18 valandų nepertraukiamo darbo laikas
Įsigykite DJI Mic 2 oficialioje DJI elektroninėje parduotuvėje, kad gautumėte asmeninę ekspertų konsultaciją, profesionalią pagalbą bei papildomas pirkėjo privilegijas.

Subtilus dizainas su naujomis funkcijomis
DJI Mic 2 išsiskiria stilingu ir moderniu dizainu. Nauja aukštos kokybės medžiagų įkrovimo dėžutė ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra patogi dėl pridėtos užrakinimo funkcijos, užtikrinančios saugumą ir patikimumą.

Profesionalus garso įrašymas

Išskirtinis garsas bet kada
Įrašykite aiškų garso takelį su DJI Mic 2, kuris ypač tinka vokalo įrašams. Puikiai pritaikytas daugiabalsiams scenarijams, tai ideali įranga vlogeriams, interviu vedėjams ir kitoms kūrybinėms veikloms.

Efektyvus triukšmo slopinimas
Naujos kartos triukšmo slopinimo funkcija [4] efektyviai mažina aplinkos triukšmo lygį, užtikrindama nepriekaištingą ir sklandų pokalbių garsą net ir triukšmingose vietose. Norėdami dar labiau sumažinti vėjo garsus, naudokite specialų vėjo dangtį, kuris puikiai tinka naudojimui lauke ar judant.

Garsų įrašymo saugumo takelis
Šalia pagrindinio takelio įrašomas antrasis, -6dB lygio takelis, užtikrinantis apsaugą nuo staigių garso stiprumo pokyčių. DJI Mic 2 pasižymi puikiu adaptavimu net sudėtingose akustinėse aplinkose, pavyzdžiui, roko koncerte, garantuodamas subalansuotus rezultatus.

Paruoštas darbui iškart po išpakavimo
Vieno mygtuko paspaudimu paruoštas darbui
DJI Mic 2 įjungiamas automatiškai atidarius įkrovimo dėžutę. Ši inovatyvi dėžutė taip pat suteikia USB-C ir Lightning adapterius, todėl įrangos paruošimas naudojimui su jūsų įrašymo įrenginiais yra itin paprastas.

Lengva sinchronizacija
Imtuvas prie fotoaparato jungiamas lengvai per 3,5 mm TRS laidas, sinchronizuodamas įrašymo būseną su fotoaparato veikimu, todėl užtikrinama puiki garso įrašymo patirtis be techninių nesklandumų.

Universalus suderinamumas
DJI Mic 2 pasižymi plačiu palaikymu, jungiantis per USB-C, Lightning ar 3,5 mm TRS jungtis. Naudodamiesi šiuo mikrofonu su įvairiais įrenginiais, išmaniuosiais telefonais ar planšetiniais kompiuteriais, galite būti tikri dėl jo universalumo. Stereo funkcija palaikoma iPhone ir daugumos Android įrenginių, leidžianti klausytis per išmanųjį telefoną net neatsiejant imtuvo. Taip pat yra skirtas 3,5 mm TRS stebėjimo prievadas, kuris leidžia realiu laiku stebėti garsą per ausines.

Intuityvus jutiklinio ekrano valdymas
1,1 colio OLED jutiklinis ekranas su reguliavimo ratuku suteikia prieigą prie svarbios informacijos apie garso lygį bei baterijos būseną ir leidžia lengvai keisti įgarsinimo parametrus, tokius kaip garsumas, ryškumas ir kt. Pasiekite optimalius garso nustatymus be vargo.

Jutiklinis ekranas

Ekranas rodo informaciją, pavyzdžiui, įrašymo garsumą realiu laiku, imtuvo ir siųstuvų baterijos lygį, įkrovimo būseną, bevielio ryšio signalo stiprumą, ir kt. Braukdami į viršų ar žemyn, galite lengvai patekti į nustatymų meniu.

Su įmontuotu vibruojančiu signalizatoriumi, DJI Mic 2 siųstuvas suteikia aiškų taktilinį atsiliepimą esminėmis operacijomis, pvz., įjungimo/išjungimo, vidinio įrašymo pradžios/pabaigos, tildymo/attildymo metu, triukšmo slopinimo įjungimo/išjungimo metu. Tai leidžia jums lengvai sekti įrenginio būseną.

Magnetinis prisegimas ir patogus laikymas
Siųstuvai turi patogų segės dizainą su magnetiniu užsegimu, palengvinantį prisegimą prie apdarų.

Dvikanalio įrašymas suteikia lankstumą redagavimo metu
Stereo režimu įvyksta dviejų šaltinių garso įrašymas vienu metu. Du siųstuvai gali įrašinėti atskirai arba sinchronizuoti į vieną takelį, supaprastindami daugiašalį įrašymą ir postprodukcijos darbą.

Kompaktiškas nešiojimo dėklas
Moderniai suprojektuotas DJI Mic 2 nešiojimo dėklas pasižymi elegantišku ir neperkrautu dizainu, bei yra patogus nešiotis dėka riešo kilpos. Jame patogiai sutalpinsite visus DJI Mic 2 komplekto elementus (2 TX + 1 RX + Įkrovimo Dėklas). Ergonomiška vidinė struktūra garantuoja akuratūšką priedų susidėjimą bei leidžia greitai juos paimti naudojimui.

Universalumas ir Lankstumas
Įmontuota Įrašymo Funkcija ir Atsarginė Įrašų Kopija
Kiekvienas siųstuvas talpina 8 GB vidinę atmintį, leidžiančią išsaugoti iki 14 valandų aukštos kokybės 48kHz 24-bitų nesuspausto audio. Įrašus galite eksportuoti tiesiai į postprodukcijos įrangą. Be to, siųstuvai gali veikti autonomiškai kaip garso įrašymo įrenginiai arba kaip garso atsarginės kopijos įrašymo priemonė filmavimo metu.

Išplėstas Dinaminis Diapazonas su 32-bit Float Įrašymu
DJI Mic 2 palaikymas 32-bit float technologijai garantuoja platumą dinaminiame diapazone, leidžiantį detalizuotai įrašyti net ir sudėtingiausiose akustinėse sąlygose. Įrašymo sistema nepriekaištingai tvarkosi su bet kokio lygio garsumu – nuo šnabždesio iki aukščiausių decibelų, užtikrinant patikimumą neprognozuojamose situacijose ir didesnį lankstumą garso redagavimo metu.

Nepriekaištingas Belaidis Ryšys
250m Nuotolis
DJI Mic 2 siūlo iki 250 metrų maksimalų belaidžio signalo perdavimo atstumą atviroje erdvėje, be trukdžių, optimaliai tiksiantį įvairioms situacijoms, kaip tiesioginės transliacijos, studijiniai ar lauko įrašai.

Intuityvus Valdymas Judėjimo Metu
DJI Mic 2 išsiskiria tvirta atsparumu trikdžiams, užtikrinančiais nepriekaištingą signalo perdavimą net ir labai judriose, trikdžių pilnose vietose, pavyzdžiui, miesto gatvėse ar prekybos centruose.

Ilgaamžiška Baterija
Kiekvieno DJI Mic 2 siųstuvo ir imtuvo baterija veikia iki 6 valandų, [6] o naudojant įkrovimo dėklą, baterijos veikimo laikas pratęsiamas iki 18 valandų, puikiai tinkančių ilgalaikiam darbui, tokiame kaip tiesioginės transliacijos ar videoprodukcija. Be to, USB-C prievadas imtuve leidžia jungiant prie išmaniojo telefono, tuo pačiu metu įkrauti tiek telefoną, tiek imtuvą.

Nesudėtingas Bluetooth Susiejimas

Be papildomo imtuvo, siųstuvas gali būti sujungtas tiesiogiai su Osmo Pocket 3 ar Osmo Action 4 naudojant Bluetooth ryšį.

Taip pat, prijungus prie išmaniojo telefono per Bluetooth, siųstuvas suderinamas su trečiųjų šalių video įrašymo programomis.

Papildoma Įrangos Suderinamumo Galimybė

Imtuvas yra pritaikomas prie įvairių kameros modelių, suteikiant galimybę pasirinkti konkretų prekės ženklą ir modelį bei su aktyviais nustatymais pasiekti aukščiausios raiškos garso įrašymą vienu mygtuko paspaudimu.

Imtuvą galima jungti prie išmaniojo telefono, kas leidžia kontroliuoti įrašymo pradžią arba pauzę tiesiogiai iš siųstuvo, suteikiant papildomo lankstumo kūrybiniam darbui.

DJI Apykaklės Mikrofonas
Inteligentiškas sukamasis mikrofono dizainas leidžia įrašinėti lanksčiai, o patogus kabelių tvarkymas neleidžia jiems neprognozuotai atsijungti.

DJI Mic 2 įkrovimo dėklas yra optimizuotas imtuvo ir siųstuvų poravimui jų įkrovimo metu. Naudojant įkrovimo dėklą, įrenginys pasižymi iki 18 valandų veikimo trukme, o dėl kompaktiškumo yra patogus nešiotis bei paprastas įkrauti.

Tipas: Garso įrašymo technika ir priedai

Simonas

Simonas

Prisijungęs: prieš 5 val.
Vid. atrašo per 11 minučių
Atsako į 93% žinučių
Atsiliepimai: 166 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 15.00 €

Kaina už savaitę: 60.00 €


Daikto vertė: 350.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.