DJI Osmo Mobile 5 OM 5 stabilizatorius

DJI Osmo Mobile 5 OM 5 stabilizatorius tai stabilizatorius išmaniesiems telefonams, kupinas išmaniųjų funkcijų ir garantuojantis sklandų bei stabilų vaizdą.

Virpantis vaizdas? Tai jau praeitis. Osmo Mobile 3 su trijų ašių stabilizavimo sistema suteikia ypatingai stabilų ir sklandų vaizdą. Lengvas, greitai reaguojantis į judesius, suteikiantis daugiau malonumo filmuojant - visą tai naujojo dizaino paslaptis.

Kompaktiškas, lengvas (vos 405 g.) ir sulankstomas dizainas leis Osmo Mobile 3 stabilizatorių tūrėti visur su savimi. Su "Standby" funkcija galėsite naudotis savo išmaniuoju telefonu kai stabilizatorius sulankstytas, o užsimanę filmuoti viskam pasiruošti užtruksite tik kelias akimirkas.

Dėka išmanaus dizaino, Osmo Mobile 3 stabilizatorius nevargina rankų. Patogi rankena puikiai telpa į delną ir suteikia nevaržomą malonumą fiksuoti jus supančias akimirkas.

"Story" funkcija kupina įvairių šablonų, kurie automatiškai jūsų užfiksuotus vaizdus pavers puikia istorija. Vienu lietimu pridėkite judesio efektus, muziką ir Naujasis Osmo Mobile 5 tai stabilizatorius išmaniesiems telefonams, kupinas išmaniųjų funkcijų ir garantuojantis sklandų bei stabilų vaizdą.

Virpantis vaizdas? Tai jau praeitis. Osmo Mobile 5 su trijų ašių stabilizavimo sistema suteikia ypatingai stabilų ir sklandų vaizdą. Lengvas, greitai reaguojantis į judesius, suteikiantis daugiau malonumo filmuojant - visą tai naujojo dizaino paslaptis.

Kompaktiškas, lengvas ir sulankstomas dizainas leis Osmo Mobile 5 ( OM 5 ) stabilizatorių tūrėti visur su savimi. Su "Standby" funkcija galėsite naudotis savo išmaniuoju telefonu kai stabilizatorius sulankstytas, o užsimanę filmuoti viskam pasiruošti užtruksite tik kelias akimirkas.

Dėka išmanaus dizaino, Osmo Mobile 5 stabilizatorius nevargina rankų. Patogi rankena puikiai telpa į delną ir suteikia nevaržomą malonumą fiksuoti jus supančias akimirkas.

"Story" funkcija kupina įvairių šablonų, kurie automatiškai jūsų užfiksuotus vaizdus pavers puikia istorija. Vienu lietimu pridėkite judesio efektus, muziką ir kitus patobulinimus.

Paįvairinę savo nufilmuotus vaizdus su muzikos šablonais, įvairiais perėjimo efektais ar filtrais, greitai jais pasidalinsite savo socialiniuose tinkluose ir vaizdo medžiagos platformose.

Norėdami pasidaryti asmenukę tiesiog pakelkite ranką. Priekinė ir galinė kameros turi "Gesture Control" funkciją, kuri puikiai pasitarnaus keliaujant vienam ar filmuojant grupinius veiksmus.

Rankos judesiu, mygtuko paspaudimu ar išmaniojo telefono pagalba aktyvuokite sekimo funkciją. Patikima ir sklandi Activetrack technologija tai išmani, besimokanti sistema, suderinta su vizualiais kompiuteriniais algoritmais.

Galinga elektroninė vaizdo (EIS) stabilizacijos sistema ir "gimbal" stabilizatorius puikiai tinka fiksuoti Hyperlapse vaizdo įrašus. Norėdami sukurti unikalius filmukus aktyvuokite ActiveTrack funkciją, kuri seks jūsų pažymėtą objektą, kol įrašinėsite vaizdo medžiagą.

Užfiksuokite jus supančius vaizdus pasinaudoję 180 laipsnių panoramos funkcija.

Išlaisvinkite savo kūrybiškumą suliedami laiką ir judesį su Timelapse funkcija.

Įrašykite judesius su Slow Motion funkciją, kurių nenorite praleisti pro akis.

Atsisveikinkite su laiką gaišinančiais veiksmais. Su Osmo Mobile 5 galite filmuoti betkuriuo kampu naudodami mygtuką ar valdymo svirtelę. Quick Roll funkcija leis greitai keisti filmavimo režimus tarp portretinio ir peizažinio.

Dėka patogiai išdėstytų valdymo mygtuku patogiai ir greitai keiskite filmavimo rėžimus, nustatymus ir kitas funkcijas.

Su Dolly Zoom priartinimo funkcija pridėsite išskirtinumo savo kadrams. Dėka reguliuojamo greičio priartinimo galėsite atkartoti "Hitchcock" efektą su savo mobiliuoju įrenginiu.

Atnaujintas sportinis rėžimas su pilnai optimizuotais algoritmais leidžia Osmo Mobile 5 stabilizatoriui lengvai įamžinti greitai judančius objektus. Dinamiški judesiai krepšinio aikštelėje ar jūsų šuns šėlionės - tai tik kelektas momentų, kuriuos galėsite be vargo užfiksuoti.

Naudokite Osmo Mobile 5 stabilizatorių su DJI Mimo programėle. Programėlėje rasite naudingų patarimų, įvairių šablonų, išmaniųjų rėžimų ir dar daugybę funkcijų, kurios praplės jūsų kūrybiškumo ribas.

Pastaba: nuomojame mažiausia 2 paroms. Pilna komplektacija su dėklais ir tripodu.

Tipas: Garso įrašymo technika ir priedai

Vytautas

Vytautas

Prisijungęs: prieš 1 d.
Vid. atrašo per 15 minučių
Atsako į 100% žinučių
Atsiliepimai: 155 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 5.00 €

Kaina už savaitę: 25.00 €

Kaina už mėnesį: 70.00 €


Daikto vertė: 190.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 2 dienos

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Nuomojame mažiausia 3 paroms. Galime išrašyti PVM sąskaitą -faktūrą.

Užstatas: 50.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.