DJI RS3 mini Stabilizatorius gimbal

Išrašomos sąskaitos faktūros

Kompaktiškas dizainas
RS 3 Mini yra per pus mažesnis už RS 3 Pro. RS 3 Mini konstrukcija mažesnė, jis turi integruotą bateriją ir vertikalaus fotografavimo funkciją. Dėl kompaktiško stabilizatoriaus dizaino jis lengvai tilps į krepšį, todėl lengvai galėsite pasiimti jį į keliones.

Lengvas ir paprastai valdomas
RS 3 Mini sveria vos 795 g. filmuojant portreto režimu / Portrait mode. Jis maždaug 50% lengvesnis nei RS 3 Pro ir 40% lengvesnis nei RS 3. Filmuojant su horizontalia plokšte stabilizatoriaus svoris yra 850 g. Sukoncentruotas pusiausvyros centras užtikrina stabilesnę patirtį stabilizatorių laikant rankoje.

Galingas
Nors stabilizatorius mažas ir kompaktiškas, tačiau jo keliamoji galia yra iki 2 kg, todėl su juo galima naudoti daugybės fotoaparatų ir objektyvų derinių. Dėl didelio sukimo momento variklių RS 3 Mini gali išlaikyti stabilų filmavimą, daugumą objektyvų priartinus iki maksimalaus židinio nuotolio jų neperbalansuojant.

Profesionalus stabilizavimas
Naudojant tą patį išskirtinį trečiosios kartos RS stabilizavimo algoritmą, koks naudojamas ir RS 3 Pro, RS 3 Mini pasiekia profesionalaus lygio vaizdo stabilizavimą.

Daugiau galimybių
Unikalus RS 3 Mini dydis ir funkcijos suteikia dar daugiau galimybių. „Subject Circling“ funkcija – leis be rūpesčių įamžinti stabilų vaizdą, kai filmuojate aplink žmogų. „Subject Tracking“ funkcija skirta stabiliam žmogaus sekimui, filmuojant tiek žemo, tiek ir aukšto kampo kadrus. „3D Roll 360“ funkcija padės sukurti akį traukiančius kadrus dėl dinaminio vaizdo pasukimo 360° kampu.

Nauja dviguba greito atleidimo plokštė
Atnaujinta dviejų sluoksnių greito atleidimo plokštė turi viršutinę plokštę su išlenktu padėties kreiptuvu, neleis fotoaparatui suktis ar atsilaisvinti.

Vertikalus filmavimas
Prie vertikalaus filmavimo galima pereiti be papildomų priedų. Tiesiog pritvirtinkite greito atleidimo plokštę prie vertikalios stabilizatoriaus rankos ir kurkite turinį, tinkamą socialinei medijai.

„Bluetooth“ užrakto mygtukas
RS 3 Mini turi tą patį „Bluetooth“ belaidį užrakto valdymą kaip ir RS 3 Pro. Po pirminio „Bluetooth“ susiejimo filmavimą ir fotografavimą galite valdyti tiesiog paspaudę įrašymo mygtuką ant stabilizatoriaus, o anksčiau susieti fotoaparatai automatiškai vėl prisijungs, taip sutaupydami Jūsų laiką. Kai naudojate Sony fotoaparatą su palaikomu skaitmeniniu objektyvu, galite tiesiogiai valdyti objektyvo optinį arba skaitmeninį priartinimą naudodami priekinį ratuką, todėl nebereikia fotoaparato valdymo laido.




Momentinis režimų perjungimas
Papraščiausiai pastumdami naujajį stabilizatoriaus režimo jungiklį, lengvai galite keisti „Pan Follow“, „Pan“, „Tilt Follow“ režimus ir FPV režimus. Dar sklandesniam filmavimui stabilizatoriaus parametrus galima keisti ant stabilizatoriaus esančiame lietimui jautriame ekrane.

Tipas: Filmavimo kamerų priedai

Simonas

Simonas

Prisijungęs: prieš 1 val.
Vid. atrašo per 9 minutes
Atsako į 93% žinučių
Atsiliepimai: 160 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 15.00 €

Kaina už savaitę: 70.00 €

Kaina už mėnesį: 150.00 €


Daikto vertė: 400.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.