Ecoflow River 2 Pro išorinė baterija

Išnuomojama nešiojama baterija.

Itin greitas įkrovimas
Nuo 0% iki 100% įkraukite vos per 70 minučių. Tai 5 kartus greičiau nei kitos rinkose esančios nešiojamos įkrovimo stotys bei 27% greičiau nei ankstesnės kartos „EcoFlow“ įkrovimo stotys.

Ilgaamžiškumas
Su patobulinta LFP baterija „RIVER 2 Pro„ galėsite įkrauti ir iškrauti daugiau nei 3000 kartų, t. y. beveik 10 metų kasdienio naudojimo ir 6 kartus ilgiau nei pramonėje esančių nešiojamų įkrovimo stočių veikimo vidurkis. Su LFP baterijomis „RIVER 2 Pro“ serija yra saugi, patvari ir efektyvi net ir esant labai aukštai temperatūrai.



Išmanioji baterijos apsaugos sistema
Pažangiausia baterijos valdymo sistema (Battery Management System – „BMS“) nuolat kontroliuoja „RIVER 2 Pro“ įtampą, srovę bei temperatūrą, naudodama įvairius apsaugos aspektus ir taip prailgindama baterijos tarnavimo laiką iki maksimumo.

4 skirtingi įkrovimo būdai
Su 4 skirtingais įkrovimo būdais „RIVER 2 Pro“ galėsite įkrauti, kad ir kur bebūtumėte. Naudokite kintamosios srovės lizdą, saulės energiją, USB-C jungtį, ar tiesiog keliaudami automobilyje.

Maža, bet galinga
„RIVER 2 Pro“ kintamosios srovės galia siekia iki 800W. Su „X-Boost“ režimu ją galite padidinti iki 1600 W. Dėl kompaktiško ir itin lengvo dizaino (sveria vos 7,8 kg) ši nešiojama įkrovimo stotis puikiai pasitarnaus ne tik namuose, tačiau ir Jūsų išvykose į gamtą ar kelionėse.



Trumpesnis nei 30 ms perjungimo greitis
Su trumpesniu nei 30 ms perjungimo greičiu net nepastebėsite, kad buvo sutrikęs elektros energijos tiekimas. Naudokite „RIVER 2“ kaip avarinį maitinimo šailtinį, kad nebūtų sturikdytas būtiniausių prietaisų veikimas.

„EcoFlow“ programėlė
Norėdami valdyti „RIVER 2 Pro“ iš bet kurios vietos naudokite „EcoFlow“ programėlę, naudodamiesi Wi-Fi, arba Bluetooth, kai nesate prisijungę prie tinklo. Tokiu būdu galite patikrinti stotelės baterijos įkrovimo lygį, keisti nustatymus ar reguliuoti įkrovimo greitį.

Tipas: Kiti priedai

Mindaugas

Mindaugas

Prisijungęs: prieš 2 d.
Vid. atrašo per 24 minutes
Atsako į 82% žinučių
Atsiliepimai: 135 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 20.00 €

Kaina už savaitę: 80.00 €


Daikto vertė: 7450.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Užstatas: 100.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.