Kolonėlė SONY X-Series SRSXP700

„XP700“ sudaro keli garsiakalbiai, įskaitant priekinį ir galinį didelio efektyvumo aukštųjų dažnių garsiakalbį ir įrenginį „X-Balanced“, kurie skleidžia stiprų garsą visomis kryptimis, o žemi dažniai girdimi ryškiai ir aiškiai.
Naujoviškas garsiakalbio įrenginys „X-Balanced“ turi neapvalios formos diafragmą, kurios plotas didesnis nei įprastų garsiakalbių. Tai reiškia sodresnį, aiškesnį garsą, nesvarbu, kokios muzikos klausotės.
Garsiakalbio įrenginio „X-Balanced“ ir priekinio bei galinio didelio efektyvumo aukštųjų dažnių garsiakalbio derinys užtikrina, kad „XP700“ atkuriamas kokybiškas garsas pasklistų po visą erdvę.
„MEGA BASS“ užtikrina kokybiškus žemuosius dažnius. Todėl klausydamiesi ritmingos muzikos, girdėsite gilius ir skvarbius žemuosius dažnius.
Užburiantis gyvos muzikos garsas. Su gyvo garso1
galimybe atkursite unikalią atmosferą ir galėsite dar ir dar kartą mėgautis mėgstamiausiais muzikos įrašais.
Naujos apšvietimo galimybės leidžia pasirinkti iš kelių skirtingų šviesos modulių, suteiksiančių vakarėliams energingos atmosferos, o ramiam vakarui – raminančių tamsesnių tonų.
Pasiruoškite geram vakarėliui sode. IPX4 kategorijos apsauga nuo vandens2
leidžia garsiakalbį naudoti ir nestipriai lyjant.
Gerame vakarėlyje muzika negali baigtis. Pilnai įkrauta baterija veikia 25 valandas3
– beveik tiek pat, kiek jūs išgalėsite švęsti.
Jei laiko visgi pritrūktumėte, ne bėda. Greitojo įkrovimo galimybė užtikrina, kad garsiakalbis, jį įkrovus 10 minučių, veiks 3 valandas 4
.
Baterijos priežiūros funkcija „Battery Care“ leidžia išvengti baterijos perkrovimo ir užtikrina optimalią baterijos būklę ilgesnį laiką.
Su patogia rankena nešimui. Jei paprastai laikote garsiakalbį namuose, norėdami jį išsinešti į kiemą, tiesiog paimkite už rankenos.
Mėgstate karaokę? Jūs ir „XP700“ būsite puikus duetas. Prijunkite mikrofoną, išsirinkite dainą ir parodykite, ką mokate. Ir galite ne tik dainuoti. Kadangi yra du įvadai, galite prijungti ir gitarą, naudodami garsiakalbį kaip stiprintuvą.

Reikia belaidžio ryšio? Suporuokite „XP700“ su „BLUETOOTH®“ funkciją turinčiais prietaisais ir transliuokite tiesiai į garsiakalbį.
Prijunkite iki 100 suderinamų garsiakalbių ir sinchronizuokite muziką ir šviesas, kad apšvietimo ir garso būtų dar daugiau.
Norėdami prijungti USB atmintines ir iš prietaiso transliuoti mėgstamą muziką, naudokite galinį USB prievadą.
Senkant išmaniojo telefono baterijai5
, galite ją įkrauti prijungdami telefoną prie garsiakalbio.
„XP700“ galima statyti vertikaliai arba horizontaliai – nesvarbu, kokią padėtį pasirinksite, jutiklis atitinkamai optimizuos garso kokybę.
Optimizuokite audio nustatymus, valdykite muziką, rinkitės apšvietimo nustatymus ir valdykite įrenginius tiesiai iš telefono.
Naudokitės tokiomis smagiomis funkcijomis kaip vakarėlių grojaraščiai, karaokė ir kitos.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Ukmergės g. 240
Vilnius
Prisijungęs: prieš 5 val.
Vid. atrašo per 5 valandas
Atsiliepimai: 18 8

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 14.00 €

Kaina už savaitę: 70.00 €

Kaina už mėnesį: 210.00 €


Daikto vertė: 529.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 2 dienos

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Nuomą galite apmokėti per dalinuosi.lt arba parduotuvėje. Daiktą reikės atsiimti iš Topo Centro parduotuvės, Ukmergės g. 240, Vilnius.

- Darbo laikas: I - V nuo 10:00 iki 20:00, VI nuo 10:00 iki 19:00, VII nuo 10:00 iki 17:00.
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Užstatas: 100.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.