Sony WH-1000xm4 belaidės ausinės

Nuomoju naujas, juodos spalvos ausines, kurios gali būti tiesiog išsigelbėjimas ilguose skrydžiuose dėl savo aukštos garso kokybės ir pirmaujančios triukšmo slopinimo technologijos. Užsidėjus jas nebesinorės nusiimti.

INFO:
Dviejų triukšmo jutiklių ir mikrofonų abiejuose ausinių kaušeliuose užfiksuoti aplinkos garsai yra perduodami į HD triukšmo slopinimo procesorių QN1, kuris realiuoju laiku prislopina įvairių aplinkos garsų triukšmą. QN1 kartu su nauja „Bluetooth® Audio SoC (System on Chip)“ sistema aptinka ir koreguoja daugiau nei 700 kartų per sekundę muzikos ir triukšmo signalus taip pat garso ypatybes tarp ausinių ir daviklio.

KOKYBIŠKAS GARSAS IR LAISVĖ BE LAIDŲ

Naudojant „LDAC“ perduodama maždaug 3 k. daugiau duomenų, nei naudojant įprastą „BLUETOOTH®“ garso perdavimo technologiją, todėl galite mėgautis išskirtinės kokybės didelės raiškos garso turiniu, tarsi klausytumėtės laidiniu ryšiu.

GARSO KOKYBĖ, KURIA GALIMA TIKĖTI

HD triukšmo slopinimo procesoriuje QN1 integruotas analoginis stiprintuvas užtikrina optimalų signalo ir triukšmo santykį, todėl nešiojamieji įrenginiai pasižymi mažu signalo iškraipymu ir puikia garso kokybe. Dėl galingų 40 mm daviklių su skystųjų kristalų polimerų (LCP) diafragmomis, ausinės puikiai susitvarko su sunkiais ritmais ir gali atkurti visus dažnius iki 40 kHz.

VISŲ JŪSŲ SUSPAUSTŲ FAILŲ ATKŪRIMAS REALIUOJU LAIKU

Naudodamas „Edge-AI“ dirbtinį intelektą, skaitmeninio garso sustiprinimo modulis „DSEE Extreme™“ realiuoju laiku konvertuoja suspaustus muzikos failus. Dinamiškai atpažindamas instrumentuotę, muzikos žanrus ir atskirus kūrinio elementus (pvz., vokalą) jis atkuria glaudinant prarastą plataus diapazono garsą, todėl klausymo pojūčiai yra geresni ir visapusiškesni.



ADAPTYVUS GARSO VALDYMAS AUTOMATIŠKAI PRISITAIKO PRIE TO, KĄ VEIKIATE

Adaptyvus garso valdymas yra išmani funkcija, kuri ne tik jaučia, kur esate, ką darote, bet laikui bėgant atsimena ir atpažįsta jūsų dažniauisai lankomas vietas ir pritaiko garsą pagal situaciją.

PASTANGŲ NEREIKALAUJANTIS VALDYMAS

Naudodami „WH-1000XM4“ ausines galėsite lengvai valdyti klausomą muziką (perbraukiant ar paliečiant valdiklius), naudotis balso asistentu, atlikti laisvų rankų skambučius su aiškesniu garsu ir dar daug kitų dalykų.

GREITAS ĮKROVIMAS

Baterijos veikimo trukmė siekia 30 val., todėl energijos užteks net ilgoms kelionėms. Prireikus greitai įkrauti, galite naudoti papildomą KS adapterį, kuriuo vos per 10 min. įkrausite 5 val. baterijos veikimo trukmę.

TOKS ĮTRAUKIANTIS. TOKS TIKRAS

Pasinerkite į garsą, sklindantį iš visų pusių su „360 Reality Audio“. Tokį tikrą, lyg būtumėte koncerte ar įrašų studijoje su muzikantu
Tomas

Tomas

Prisijungęs: prieš 3 d.
Vid. atrašo per 16 minučių
Atsako į 100% žinučių
Atsiliepimai: 31 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 6.00 €

Kaina už savaitę: 30.00 €

Kaina už mėnesį: 60.00 €


Daikto vertė: 350.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Sąskaita faktūra neišrašoma arba išrašoma ne visai sumai

Užstatas: 100.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.