Sony A7R Mark III fotoaparatas 42,4MP

Komplekte 2 baterijos, 2 128gb kortelės. Esant poreikiui turime daugiau baterijų

Suvokta nauja realybė

Suvokite realybę iš naujo naudodamiesi α7R III – idealiu partneriu, siūlančiu tobulą spartą, didelės raiškos vaizdus ir patikimą veikimą net sudėtingomis sąlygomis.

Įkvepiantis neribojamas kūrybiškumas

Sveiki atvykę į naują vaizdų pasaulį, kurį atveria dar labiau patobulintos raiškos, jautrumo, dinaminio diapazono, apdorojimo greičio ir fotografavimo funkcijos. α7R III veikia išties profesionaliai, o tvirtas ir kompaktiškas korpusas užtikrina universalumą, kad galėtumėte fiksuoti puikius vaizdus bet kokioje situacijoje. Pasitelkę šią galią, tikslumą ir potencialą galite fiksuoti nepakartojamus vaizdus.

Vartai į dar nematytus pasaulius

Veiksmingas 42,4 MP (maždaug) vaizdo jutiklis ir patobulintas vaizdo procesorius išlaisvina vaizdų apdorojimą tiek, kiek leidžia jūsų laki vaizduotė.

Užfiksuokite tikslias detales

Dvigubai didesnis AF sekimo efektyvumas net nuolatinio fotografavimo metu iki 10 kadr./sek. patobulina stabilų ir spartų kaip žaibas fotoaparato veikimą.

Naujos portretinių vaizdų galimybės

Patobulinta akių aptikimo AF funkcija sufokusuoja akis ir jas itin tiksliai ir greitai seka, net kai objektas juda, žiūri žemyn ar į šoną arba yra apšviestas iš nugaros.

Sklandus darbas studijoje

Naudojant 1-osios kartos „SuperSpeed​USB 3.1“, prijungtą jungtimi „USB Type-C™“, didelės apimties RAW duomenų failus į kompiuterį galima sklandžiai perduoti nuotoliniu būdu.

Visiškai kitokia raiška

Universali fotografavimo funkcija „Pixel Shift“ padeda užfiksuoti objekto ir aplinkos atmosferą bei užtikrina stulbinamą raišką, spalvų tikslumą ir tekstūros atkūrimą.

Tikroviškesni filmai

Ypatingos raiškos filmus padeda užfiksuoti 4K2 HDR3 didelės raiškos, plataus dinaminio diapazono ir plačios spalvų gamos vaizdų palaikymas.

Vartai į dar nematytus pasaulius

Užfiksuojamos smulkiausios detalės

Vaizdo apdorojimo sistema buvo patobulinta, kad būtų galima įrašyti didelės raiškos filmus be aplinkos triukšmo platesniame ISO diapazone. Fotoaparatas užfiksuoja kiekvienos scenos aplinkos perteikiamą nuotaiką ir smulkių detalių tekstūrą.

42,4 MP4 viso kadro „Exmor R™“ CMOS jutiklis

„Exmor R“ jutiklio galinio apšvietimo betarpė objektyvo konstrukcija padidina jautrumą šviesai ir užtikrina platų dinaminį diapazoną, nepaisant didelės 42,4 MP raiškos4.

Patobulintas vaizdo apdorojimas

Naujoviškas LSI ir BIONZ X™ padidina apdorojimo spartą ir yra suderinti su „Exmor R™“ jutikliu, kad būtų užtikrintas iki 15 sustojimų dinaminis diapazonas, esant mažam nuotraukų ISO jautrumui, ir padidėtų tonų sodrumas.

Platus standartinis 100–32 000 ISO diapazonas

Standartinis ISO diapazonas buvo išplėstas iki ISO 100–32 000 (išplečiamas5 iki ISO 50–102 400), o triukšmas buvo beveik visiškai pašalintas6 vidutinio jautrumo diapazone.

14 bitų RAW išvestis, skirta aiškiai gradacijai

14 bitų RAW išvestyje yra inf. apie tonus nuo išryškintų vietų iki šešėlių. Ją galima naudoti fotografuojant tyloje ar nepertr. režimu78.

[1] Vaizdo jutiklis
[2] Naujo spartaus parengtinio LSI
[3]16 bitų vaizdo apdorojimas

Stiprus, lengvas ir patikimas dizainas neleidžia sustoti

Didelės raiškos „Quad-VGA OLED Tru-Finder“ užtikrina natūralų ir itin tikslų vaizdo ieškiklio vaizdą. Funkciniai EVF privalumai, pvz., ryškus vaizdas tamsoje ir AF galimybės naudojant padidintą ekraną, dar labiau patobulinti, kad būtų galima efektyviai fotografuoti. α7R III universalumą sustiprina mažas, lengvas it tvirtas korpusas, tad įrenginį būtų galima naudoti sudėtingomis sąlygomis.

3,69 mln. taškų „Quad-VGA“ „OLED Tru-Finder“

Šis didelės raiškos dvigubai ryškesnis9 elektroninis vaizdo ieškiklis atkuria smulkiausias detales. Veikiant „Hi“ kokybės režimui, puikiame ekrane rodomi ypač geros kokybės vaizdai.

Tvirtas magnio lydinio pagrindas

Lengvi ir itin tvirti viršutinis dangtelis, priekinis dangtelis, vidinis rėmas ir galinis dangtelis iš magnio lydinio užtikrina korpuso patvarumą.

Patogi ir tvirta rankenėlė

Fotoaparato su didelės diafragmos objektyvu „jautimas“ patobulintas su profesionalių fotografų pagalba pakeistus rankenėlės formą.

Patobulintas tvirtinimas

Objektyvo tvirtinimo varžtų skaičius padidintas iki šešių, kad be rūpesčių būtų galima naudoti sunkią optiką.

Nedidelė užrakto vibracija

Priekinės ir užpakalinės užsklandų užraktų vibracija smarkiai prislopinta. Užraktas išbandytas atlikus daugiau kaip 500 000 užrakto ciklų.10

Atsparus dulkėms ir drėgmei

Visi pagr. mygtukai ir ratukai yra sandarūs, kad į juos patektų kuo mažiau dulkių bei drėgmės ir įrenginys patikimai veiktų sudėtingomis fotografavimo sąlygomis.11

Iki 10 kadr./sek.12 nuolatinis fotografavimas

Fiksuokite veiksmus nuolat fotografuodami iki 10 kadr./sek.12 naudodami AF / AE sekimo funkciją. Vaizdams skirtas didelis duomenų kiekis (42,4 MP4), todėl išlaikoma aukšta vaizdo kokybė, būtina norint kūrybiškai apkarpyti vaizdus.

Nepertraukiamai fotografuokite visiškoje tyloje

Šiuo fotoaparatu galite tyliai fotografuoti iki 10 kadr./sek.12 naudodami AF / AE sekimo funkciją. Fotografuojant laukinėje gamtoje tyla gyvybiškai svarbi, nes net dėl menkiausio triukšmo galima prarasti galimybę užfiksuoti puikų kadrą.

Neįtikėtinai patobulinta AF funkcija

AF funkcija buvo patobulinta atsižvelgiant į modelyje α9 naudotą AF funkciją ir optimaliai ją pritaikant. Taigi α7R III užfiksavus nenuspėjamai judantį laukinį gyvūną, jis lengvai iš kadro nepaleidžiamas.

Universalioji spartaus hibridinio AF aprėptis

399 fazės aptikimo AF taškai, apimantys apie 68 % vaizdo pločio ir aukščio, ir 425 tankiai išdėstyti kontrasto aptikimo AF taškai13 padeda fokusuoti bet tada, kai tai kitu atveju būtų neįmanoma.

Iki dviejų kartų spartesnis (maždaug) AF atsakas14

Dėl spartesnio reagavimo ir patobulintos spartaus hibridinio AF funkcijos AF veikia maždaug dvigubai greičiau14 esant prastoms apšvietimo sąlygoms.

Maždaug dvigubai tikslesnis AF sekimas6

AF algoritmas, perimtas iš modelio α9, įgalina dvigubai tikslesnį6 AF sekimą nuolat fotografuojant, net kai norima užfiksuoti sudėtingą ar staigų judesį.

AF funkcija patikimai veikia net esant EV-3 šviesumui

Patobulinti AF algoritmai prisideda prie itin didelio AF tikslumo esant net tokiam žemam šviesumo lygiui kaip EV-315 ir užtikrina tikslų automatinį fokusavimą fotografuojant tamsoje.

Nepraleiskite nė vienos akimirkos

Naujas kryptinis valdiklis, AF įjungimo mygtukas ir jutiklinio fokusavimo funkcija leidžia fokusuoti greitai ir intuityviai. α7R III integruoti du lizdai, be to, įrenginys suderinamas su didelės talpos įkraunama baterija NP-FZ100, todėl fotografuodami niekas netrukdys, nes nereikės dažnai keisti laikmenos ar baterijos.

120/100 kps16 vaizdo iešk. ekr.

Nustačius vaizdo ieškiklio 120/100 kadr./sek.16 kadrų spartą, vaizdas rodomas sklandžiai, tad daug lengviau sekti judantį objektą.

AF-ON (AF įjungimo) mygtukas

Paspauskite AF įjungimo mygtuką ir įjunkite automatinį fokusavimą, kad galėtumėte sutelkti dėmesį ir laiku atleisti užraktą nespaudinėdami iki pusės mygtuko.

1,44 mln. taškų pakreip. LCD ekran.

3.0 tipo 1,44 mln. taškų didelės raiškos LCD ekraną galima pakreipti aukštyn ir žemyn, norint nevaržomai komponuoti vaizdus ir juos patogiai stebėti juos ekrane.

Fokusavimo valdymas jutikl. ekrane

α7R III turi jutiklinio fokusavimo ir jutiklinės planšetės funkcijas, todėl naudodami vaizdo ieškiklį galite intuityviai pirštais nuvilkti fokusavimo rėmelį į norimą vietą.

Kryptinis valdiklis

Kryptinis valdiklis leidžia sklandžiai perkelti fokusavimo taškus, kad būtų lengviau fotografuoti judančius objektus nepraleidžiant nė vienos galimybės.

Nepertraukiamai nufotografuokite iki 76 vaizdų

Užfiksuokite iki 76 suglaudintų RAW 17 arba JPEG formato vaizdų vienoje nepertraukiamoje serijoje.18 Tai nepaisyti trukdžių ir sutelkti dėmesį į serijos fotografavimą.

Dvigubi laikmenų lizdai, UHS-II palaikymas

α7R III yra du laikmenų lizdai (vienas suderinamas su UHS-II ir skirtas greitai įrašyti). Šiuo įrenginiu galima įrašyti nepertraukiamai vienu metu, atskirti RAW / JPEG duomenis ir nuotraukas / filmus, kopijuoti iš vienos kortelės į kitą.

Pereikite į profesionalaus fotografavimo lygį

α7R III galima naudoti bateriją NP-FZ100, kuri yra maždaug 2,2 karto talpesnė už bateriją NP-FW50. „USB Type-C™“ ir universalioji USB mikrojungtis leidžia prijungti išorinių baterijų ir fotografuoti ilgiau.

Vertinimo funkcija

Naudodami vertinimo funkciją galite vertinti nuotraukas nuo 1 iki 5 žvaigždžių, kad ir kur būtumėte. Jei ši funkcija priskirta pasirinktam mygtukui, ja galite naudotis tiesiog atkūrimo ekrane.

Nuolatinio fotografavimo grupavimo ekranas

Nuolatinio fotografavimo režimu darytas nuotraukas galima peržiūrėti kaip grupes, be to, atkūrimo rodyklės ekranas patobulintas, o nuolatiniu režimu darytų nuotraukų grupes galima ištrinti arba apsaugoti vienu metu.

Mano meniu: greitesnis mėgstamiausių pasirinkimas

Naujajame „Mano meniu“ pažymėkite iki 30 dažnai naudojamų elementų, kad galėtumėte greitai juos pasirinkti. Galite sukurti optimalų meniu ir pritaikyti jį pagal savo poreikius.

Dvigubai geresnė akių aptikimo AF funkcija

Modelyje α7R III įdiegta dvigubai6 spartesnė akių aptikimo AF funkcija, leidžianti užfiksuoti ir sekti net judantį objektą.

Patobulintas vaizdo stabilizavimas: daugiau laisvės fotografuojant

Dėl fotoaparate integruoto 5 ašių vaizdo stabilizatoriaus didele α7R III raiška ir mobilumu galite pasikliauti visada, kai norite fotografuoti laisvai judėdami, kad galėtumėte sutelkti dėmesį į objektą nesijaudindami dėl susiliejimo sujudinus fotoaparatą.

Pokrypio (V-H) virpesių kompensavimas

Horizontalaus / vertikalaus poslinkio kompensav.

Pavertimo virpesių kompensavimas

5 ašių įmontuota optinė vaizdo stabilizavimo sistema

Naujas stabilizavimo įrenginys / girojutikliai / algoritmai leidžia pasiekti 5,5 sustojimo20. Penki fotoaparato sujudinimo tipai: kampinis sujudinimas (vertikalus / horizontalus), X / Y poslinkis ir sujudinimas sukant kamerą (vartymas).

Aukštos kokybės jungtys profesionalams

α7R III įtaisytas 1-osios kartos USB 3.1 suderinamas „USB Type-C ™“ prievadas ir sinchronizavimo jungtys, per kurias fotoaparatą galima greitai prijungti tiesiai prie išorinių įrenginių. Šios jungtys padeda dirbti sklandžiai ir be streso net fotografuojant studijoje, kai naudojamas su kompiuteriu susietas fotoaparatas ar blykstė.

Galima sinchronizavimo jungtis

Standartinė sinchronizavimo jungtis yra skirta patogiai sinchronizuoti su studijose naudojamais blykstės įrenginiais ir kita išorine apšvietimo įranga.

„Imaging Edge™“ funkcijos „Remote“, „Viewer“ ir „Edit“

Tobulėkite naudodami „Imaging Edge“ darbalaukio programas: su „Remote“ kompiuterio ekrane valdykite ir stebėkite fotografavimą; su „Viewer“ greitai peržiūrėkite, vertinkite ir pasirinkite nuotraukas iš vaizdų bibliotekų; „Edit“ leis iš RAW duomenų gauti kokybiškų nuotraukų. Paverskite „Sony“ RAW failus kokybiškais vaizdais ir efektyviau tvarkykite savo kūrinius.21

„Capture One“ (skirta „Sony“)

„Capture One Express“ (skirta „Sony“)22 yra nemokama progr. įranga, skirta aukštos kokybės RAW duomenims apdoroti. „Capture One Pro“ (skirta „Sony“) galima įsigyti norint atlikti vietinį reguliavimą ar fotografuoti susiejus su kompiuteriu.

Universalioji fotografavimo funkcija „Pixel Shift“

Ši nauja universalioji fotografavimo funkcija „Pixel Shift“23 detales, tekstūrą, spalvas ir bendrąją atmosferą nuotraukose padeda perteikti kuo tikroviškiau.

Didelės raiškos 4K2 HDR3

Fotoaparatu galima įrašyti stulbinančiai didelės raiškos 4K filmus2 taikant 5K (15 MP) perdiskretizavimą, be to, fotoaparate įdiegta nauja HLG („Hybrid Log-Gamma“)3 vaizdo profilio funkcija, palaikanti greitą HDR darbo eigą, leidžiančią kurti plataus dinaminio diapazono itin tikslius ir tikroviškus filmų vaizdus nekoreguojant spalvų.

Fotografav. ir 4K filmų įraš.2 perdiskretiz.

Galite fotografuoti ir įrašyti 4K filmus2, perdiskretizuotus iš 5K (15 MP) atitinkamų duomenų „Super 35 mm“ formatu. Gautas rezultatas maloniai nustebins kiekviena detale.

Patobulintas spartus hibridinis AF

Filmams skirtas spartus hibridinis AF dabar automatiškai fokusuoja objektus tokioje plačioje erdvėje, kokioje fokusuojama darant nuotraukas. AF sistema itin sklandžiai ir sparčiai užfiksuoja greitai judančius objektus.

Įvairių su HDR gaminiais susijusių poreikių palaikymas

α7R III įdiegta funkcija „S-Log“, kuria naudojantis galima kūrybingai apdoroti vaizdus, ir HLG3, skirta greitai HDR darbo eigai. Šis derinys atitinka įvairius HDR gaminiams keliamus reikalavimus.

Gamintojas: Sony

Tipas: Sisteminiai

Simonas

Simonas

Prisijungęs: ~1h
Vid. atrašo per 9 minutes
Atsako į 92% žinučių
Atsiliepimai: 158 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 29.00 €

Kaina už savaitę: 100.00 €

Kaina už mėnesį: 275.00 €


Daikto vertė: 2000.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.