Pripučiama irklentė Pure4Fun SUP Touring

Pure4Fun PURE Touring pripučiamos irklentės rinkinys 350x79x15cm rasite: pompą, remonto rinkinys, kojų saitelį, reguliuojamo ilgio irklą ir vandeniui atsparų 2 l krepšį
Ši pripučiama irklentė pagaminta iš dvisluoksnės PVC medžiagos, todėl yra itin patvari ir ja smagu naudotis kiekvienam! Rinkinys puikiai tinka ir pradedantiesiems, ir pažengusiems irklenčių mėgėjams.

IŠSKIRTINUMAS
Irklentė tinka ramiam vandeniui ir mažesnėms bangoms, nes Touring irkentės puikiai tinka įveikti didelį atstumą, be to, jomis irkluojama greičiau ir dedama mažiau pastangų nei universaliomis irklentėmis. Touring irklentė geriausiai tinka irkluoti tiesia linija, kadangi lenta yra kiek ilgesnė, o tai reiškia, kad jose yra daugiau vietos keleiviui, asmeniniams daiktams ar net šuniui!
PATOGUMAS
Pur4Fun Touring irklentė puikiai tinka lauko nuotykių mėgėjams, kurie mėgsta aktyviai leisti laiką vandenyje. Prie "Touring" irklentės yra pritvirtinti du žiedai, kad prie lentos galėtumėte pritvirtinti vieną iš "Pure4Fun" kėdžių (kėdės komplekte nėra). Irklentę galima naudoti tiek stovint, tiek sėdint, ji padengta aukštos kokybės EVA danga, apsaugančia nuo slydimo.

VISKAS KO REIKIA
Jūsų patogumui pridedama naudinga poliesterio kuprinė su užtrauktuku, kurioje yra didelė pompa (2,2 l) ir remonto rinkinys. Pompoje yra integruotas PSI matuoklis su aiškiomis instrukcijomis, Touring SUP net nesijaučia kaip pripučiama, kai ji pripumpuota iki didžiausio PSI lygio.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Klaipėdos g. 143
Panevėžys
Prisijungęs: ~1h
Vid. atrašo per 43 minutes
Atsiliepimai: 1 1

Miestas: Panevėžys

Kaina už parą: 10.00 €

Kaina už savaitę: 40.00 €

Kaina už mėnesį: 100.00 €


Daikto vertė: 499.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 2 dienos

Sąskaita: Taip

Sandorio pastabos:
Apmokėjus nuoma per dalinuosi.lt daiktą reikės atsiimti iš Topo Centras parduotuvės, Klaipėdos g. 143, Panevėžys.

- Darbo laikas: I - VII 10:00-20:00.
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.