Keturių lauko žaidimų komplektas

Šie keturi itin pasaulyje populiarūs lauko žaidimai jūsų šventei atneš nepamirštamų akimirkų, leis išbandyti fizines ir protines jėgas. Subalansuota pramoga mėgausis tiek suaugę, tiek jų ūgtelėję vaikai. Visi žaidimai gali būti žaidžiami komandomis arba dviese beveik bet kokioje lauko erdvėje.

1. VIRVĖS TRAUKIMAS (TUG OF WAR) – komandinis sportas, kurio metu dvi komandos varžosi traukdamos virvę. Šis žaidimas, 1900–1920 m. laikytas olimpine sporto šaka, leis išbandyti savo fizines jėgas ir gebėjimą varžovo jėgą panaudoti savo naudai.

2. Žaidžiant PETANKĘ siekiama metalinius rutulius numesti kuo arčiau medinio, vadinamo kašanetu (pranc. cochonnet). Petankė yra sporto šaka, kurioje varžytis gali visi, nepriklausomai nuo lyties, amžiaus ar sugebėjimų. Rekomenduojama žaisti ant ne per daug minkšto (smėlis) ar ant kieto (betonas) paviršiaus. Žaidimo danga turėtų būti pakankamai lygi, kad žaidėjas galėtų numatyti rutulio riedėjimo kelią.

3. KOPĖČIŲ GOLFAS (SPIN LADDER) – azartiškas lauko žaidimas, nereikalaujantis jėgos ir didelės ištvermės. Gali būti žaidžiamas bet kokioje erdvėje, kur yra pakankamai vietos užsimoti ir mesti. Žaidimo tikslas – metant kamuoliukus ant vartelių surinkti 21 tašką. Viršijus 21 tašką, visi taškai anuliuojami. Žaidimą gali žaisti du ir daugiau žaidėjų.

4. VIKINGŲ ŠAŠKĖS (VIKING KUBB GAME) – tradicinis skandinavų žaidimas, reikalaujantis tikslumo ir strategijos. Dviejų kovojančių komandų tikslas – nuversti priešininko kubelius ir karalių, naudojant metamas lazdeles.
Matas

Matas

Prisijungęs: prieš 1 sav., 1 d.
Vid. atrašo per 1 minutę
Atsako į 100% žinučių
Atsiliepimai: 0 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 17.00 €

Kaina už savaitę: 75.00 €

Kaina už mėnesį: 150.00 €


Daikto vertė: 115.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Sąskaita faktūra neišrašoma arba išrašoma ne visai sumai

Užstatas: 50.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.