Simbolių knyga. Archetipiniai vaizdai

Simbolių knyga. Archetipinių vaizdų apmąstymai

"Enciklopedija" kietu višeliu, 808 puslapių (16.8 x 24 cm, 1.80 kg)

Anglų k.

Ši enciklopedija tyrinėja paslėptas vaizdinių simbolių reikšmes laike ir geografijoje – nuo saulės iki banginių ir žmogaus rankos. Įvairių epochų ir kultūrų apimantys daugiau nei 800 gražių vaizdų derinami su ekspertų simbolių istorijos, reikšmių ir psichinių asociacijų apšvietimu, todėl skaitytojams yra vertingas ir žavus šaltinis apgalvotai gyvenimo, meno ir dvasingumo interpretacijoms.

Simbolių ir jų reikšmių tyrinėjimas per visą istoriją

Simbolių knygoje originalūs ir aštrūs esė apie tam tikrus simbolius derinami su reprezentatyviais vaizdais iš visų pasaulio dalių ir visų istorijos epochų. Puikiai skaitomi tekstai ir daugiau nei 800 gražių spalvotų vaizdų susijungia unikaliu būdu, kad perteiktų paslėptus prasmės matmenis. Kiekvienas iš maždaug. 350 esė nagrinėja tam tikro simbolio psichinę aplinką ir tai, kaip jis sukelia psichinius procesus ir dinamiką. Atsižvelgiama į etimologines šaknis, priešybių žaismą, paradoksą ir šešėlį, būdus, kuriais įvairios kultūros įgavo simbolinį įvaizdį – į visus šiuos veiksnius.

Rašytojų iš psichologijos, religijos, meno, literatūros ir lyginamųjų mitų autorių esė viena į kitą įsilieja tokiais būdais, kurie atspindi netikėtus psichikos konvergencijas. Nėra glostymo apibrėžimų, kurie linkę žlugti simbolį; vis dar gyvybiškai svarbus simbolis lieka iš dalies nežinomas, verčia mūsų dėmesį ir laikui bėgant atsiskleidžia naujomis reikšmėmis ir apraiškomis. Užuot tik suskirstęs į kategorijas, Simbolių knyga nušviečia, kaip pereiti nuo vizualinio simbolinio vaizdo patyrimo mene, religijoje, gyvenime ar sapnuose prie tiesioginio jo asmeninio ir psichologinio rezonanso patyrimo.

Simbolių knyga nustato naujus apgalvoto simbolių ir jų reikšmių tyrinėjimo standartus ir patiks plačiam skaitytojų ratui: menininkams, dizaineriams, svajotojams ir sapnų aiškintojams, psichoterapeutams, savipagalbininkams, žaidėjams, komiksų skaitytojams, religiniams ir dvasiniams žmonėms. ieškotojai, rašytojai, studentai ir visi, kurie domisi archetipinių vaizdų galia.

TASCHEN
ISBN 978-3-8365-1448-4
Daugilas

Daugilas

Prisijungęs: prieš 8 val.
Vid. atrašo per 2 valandas
Atsako į 50% žinučių
Atsiliepimai: 0 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 1.00 €

Kaina už savaitę: 5.00 €

Kaina už mėnesį: 10.00 €


Daikto vertė: 30.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Užstatas: 10.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.