Langų valymo robotas Ecovacs WINBOT W1

Integruotas vandens rezervuaras

Pats aparatas yra kvadratinės formos, o valdymo mygtukai išdėstyti virš rankenos. Tokios konstrukcijos įrenginį labai lengva valdyti, o paleidimo darbus galima atlikti viena ranka. Ecovacs WINBOT W1 PRO pakeitimas yra tas, kad pridėtas vandens rezervuaras, o vandens rezervuaro tūris yra 60 ml, todėl kuo paprasčiausiai galima tiksliai kontroliuoti vandens kiekį ir pasiekti 2 lygių vandens kiekio kontrolę naudojant programėlę.

„Cross Auto-Spray“ technologija su plačiu purškimo kampu ir vandens rezervuaru

Naujasis „WINBOT W1 PRO“, turintis itin efektyvią purškimo sistemą, gali valyti bet kokio tipo langus. Kryžminio purškimo konstrukcija pasiekia plačius kampus ir užtikrina idealų drėgną valymą, kuris ištirpdo bet kokią dėmę. Be to, šis išmanusis valymo robotas įsimena savo padėtį, todėl kiekvieną kartą baigia darbą – palikdamas spindinčius švarius langus vienu mygtuko paspaudimu

Šluostės užtikrinačios kruopštesnį valymą

„Ecovacs WINBOT W1 PRO“ išmanusis langų valymo robotas turi nuimamą šluostę. Šluostės pagamintos iš labai minkštos medžiagos, todėl valant galima išvengti stiklo įbrėžimų. Turint 2 šluostes taip pat galima padidinti efektyvumą. Vienai šluostei susitepus, darbą galite tęsti pakeisdami nauja šluoste, taip išvengdami aparato laukimo valant šluostę ir padidindami efektyvumą. Specialios formos šluostės dizainas užtikrins kruopštesnį valymo poveikį valant lango kampus.

Atnaujinta WIN-SLAM 3.0 kelio planavimo technologija

WINBOT W1 PRO automatiškai valo judėdamas pirmyn ir atgal, kad visiškai ir kruopščiai išvalytų langus trimis prisitaikančiais režimais: greituoju, giluminiu ir taškinio valymo režimu. Jis protingai sukuria sistemingą valymo kelią, užtikrinantį akinamai švarius langus.

Berėmių langų valymas

WINBOT jungties jutiklis aptinka kraštus ir išmaniai pakoreguoja valymo maršrutą, todėl galima lengvai valyti net berėmius langus.

8 pakopų visapusiška sauga ir optimizuota 2800 Pa siurbimo galia

Sauga yra mūsų svarbiausias prioritetas. Siekiant užtikrinti didžiausią įmanomą saugumą. WINBOT W1 PRO turi optimizuotą 2800 Pa siurbimo galią ir itin novatorišką nuo slydimo apsaugančią važiavimo sistemą. Taip užtikrinamas sklandus judėjimas ir tinkamas valymas tvirtai laikant net ant slidžiu paviršiumi ar esant galimam elektros energijos tiekimo sutrikimui. Išmaniojo langų roboto „Ecovacs WINBOT W1 PRO“ apsauga nuo išsijungimo leidžia jam 30 minučių vis dar būti pritvirtintam prie stiklo nutrūkus elektros energijos tiekimui ir tuo pačiu metu jis įjungia garsinį signalą; net jei iš tikrųjų nukristų, jis vis tiek turi daugiau nei 3,5 m ilgio apsauginį lyną, todėl nereikia nerimauti dėl krentančių daiktų.

Labai paprastas valdymas

Langų valymo roboto naudojimas yra labai paprastas. Jį galima valdyti per mobiliojo telefono programėlę arba patį aparatą. Taip pat veikia įrenginio valdymas balsu, tai labai pravartu, kai atliekate kitus darbus ir jūsų rankos yra užimtos.
Tomas

Tomas

Prisijungęs: prieš 1 mėn., 1 d.
Vid. atrašo per 15 minučių
Atsako į 47% žinučių
Atsiliepimai: 4 0

Miestas: Kaunas

Kaina už parą: 18.00 €

Kaina už savaitę: 100.00 €


Daikto vertė: 400.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Sąskaita faktūra neišrašoma arba išrašoma ne visai sumai

Sandorio pastabos:
Galimas pristatymas į vietą už papildomą mokestį. Atsiemimas Romainiuose.

Užstatas: 50.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.