ECOVACS WINBOT 920 Langų valymo robotas

Langų valymo skystis į nuomą neįeina, bet jį galima įsigyti parduotuvėje.

WINBOT 920 - išmanesnis ir saugesnis langų valymas!

„WIN-SLAM 2.0“ navigacija

WIN-SLAM 2.0 technologija nuskanuoja valomą paviršių, kad sukurtų efektyvesnį valymo maršrutą bei atliktų sistemingą valymą. Sistemingas valymo maršrutas judant pirmyn ir atgal užtikrina pilną paviršiaus išvalymą prieš grįžtant į pradinį tašką.

Berėmių langų kraštų atpažinimo technologija

Nepaisant to, ar stiklas įrėmintas, ar ne – „WINBOT 920“ atpažįsta visus kraštus ir parenka efektyviausią valymo maršrutą, geriausiai atitinkantį valomą paviršių. Tai ypač aktualu valant veidrodžius, stiklines oranžerijas ar kitus stiklinius paviršius.

Mikropluošto valymo šluostė

„WINBOT 920“ naudoja mikropluošto valymo šluostę, kuri puikiai sugeria vandenį ir padeda užtikrinti stiklo paviršius be dryžių.

Keli valymo režimai

Robotas gali naudoti tris valymo režimus: Automatinis langų valymo režimas (standartinis), nuodugnesnis giluminio valymo režimas (naudojami du skirtingi maršrutai) ir intensyvus taškinio valymo režimas (labai užterštoms vietoms).

Išmani saugos sistema

WINBOT daugiapakopė saugos koncepcija pateikia išmanius sprendimus kiekvienai situacijai. Todėl net ir aukštų langų valymas yra saugus ir paprastas.

Automatinis paleidimas ir padėties atmintis

Langų robotas „WINBOT 920“ patikimai priglunda prie stiklinio paviršiaus, o išvalęs langus grįžta į pradinį tašką. Jei langų valymo procesas pertraukiamas, „WINBOT“ stebi ir atnaujina planuotą maršrutą po pertraukos.

Išmanusis valdymas

Langų valymo robotą WINBOT 920 galima lengvai valdyti mobiliąją programėle. Tad nebereikalingas nuotolinio valdymo pultelis. WINBOT 920 yra pirmasis ECOVACS langų valymo robotas su valdymu mobiliąja programėle. Balso asistento pagalba suteikiama informacija apie prietaiso būseną realiuoju laiku, o naudojant OTA naujinius programa yra nuolat atnaujinama.

Galingas siurbimas ir karabinas užtikrina saugą

Pažangus „WINBOT“ siurbimo ventiliatorius saugiai pritvirtina jį prie stiklo ir veiksmingai valo, kad visiškai švariai nuvalytų jūsų langus. Jeigu kartais tvirtinimo sistema nesuveiktų, labai elastinga virvė ir stiprus karabinas suteikia papildomos saugos.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Taikos pr. 64
Klaipėda
Prisijungęs: prieš 2 val.
Vid. atrašo per 3 valandas
Atsiliepimai: 10 5

Miestas: Klaipėda

Kaina už parą: 7.00 €

Kaina už savaitę: 35.00 €

Kaina už mėnesį: 105.00 €


Daikto vertė: 319.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 2 dienos

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Apmokėjus nuomą per dalinuosi.lt daiktą reikia atsiimti iš Topo Centras parduotuvės, Taikos g. 64, Klaipėda.

- Darbo laikas: I-VI nuo 10:00 iki 20:00,
VII nuo 10:00 iki 19:00
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.