Langø valymo robotas XIAOMI Hutt W55

Pristatome Jums novatorišką, modernų, stilingą, langus valantį robotą XIAOMI Hutt W55. Išmanusis robotas jau pelnė apdovanojumus už inovatyvumą, unikalumą ir išskirtinį dizainą, o dabar atėjo metas įrodyti Jums, kad šis prietaisas taip pat yra itin efektyvus ir saugus.
Išmanus prietaisas, kuris geba suplanuoti valymo kelią, išvengti kliūčių ir grįžti į pradinį tašką. Naujausi jutikliai aptinka kampus ir pašalinius objektus, todėl išvengiama susidūrimo ar kritimo pavojaus. Prietaisas grįžta ten, kur pradėjo valymo kelią, todėl robotą visuomet lengva pasiekti. Taip pat robotas valo ne tradiciniu keliu, kuris primena N raidę, o Z ir W raides primenančiu judėjimu. Taip kur kas efektyviau nuvalomi net ir sunkiai pašalinami nešvarumai.
Itin galingas langų valymo robotas, galintis išvalyti įvairaus tipo nešvarumus. Galite pasirinkti norimą valymo galingumą – be vargo pašalinsite lietaus lašų žymes, smėlį, žiedadulkes, paukščių ekskrementus bei kitus nešvarumus.
Atsparus ir patikimas veikimas. Langų valymo robotas sukonstruotas taip, kad nenukristų nuo stiklinių paviršių, be to, unikalių technologijų dėka, robotas yra atsparus net itin stipriems vėjo gūsiams. Prietaisas nenukrenta net išjungus maitinimą.
Sukurtas taip, kad išsilaikytų net ant pačio lygiausio paviršiaus. "Anti-drop" jutiklis padeda prietaisui išsilaikyti ant lango paviršiaus – net greitai judant, keičiant padėtis, sukinėjantis. Taip pat langų valymo robotas niekuomet neužstrigs susidūrus su kliūtimi.
25000 rpm/min – galingas motoras. Maksimali išsiurbimo galia siekia 2800 PA. Be to, langų valymo robotas yra atsparus 7 kg. siekiančiam vertikaliam pasipriešinimui. Prietaise naudojamas trinties nesukeliantis motoras garantuoja yapč galingą veikimą.
Garantuojamas tylus veikimas. Maksimaliai optimizuota oro pralaidumo sistema, tad oras yra išsiurbiamas ir išmetamas itin tyliai. Jei padėtumėte ranką šalia prietaiso, net nepajustumėte išmetamos oro srovės – taip subtiliai veikia šis langų valymo robotas.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Aušros g. 21/ A.Baranausko g. 44
Utena
Prisijungęs: prieš 3 d.
Vid. atrašo per 3 valandas
Atsiliepimai: 2 1

Miestas: Utena

Kaina už parą: 12.00 €

Kaina už savaitę: 45.00 €

Kaina už mėnesį: 90.00 €


Daikto vertė: 279.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 2 dienos

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Apmokėjus nuomą per dalinuosi.lt daiktą reikia atsiimti iš Topo Centras parduotuvės, Aušros g. 21/ A.Baranausko g. 44, Utena.

- Darbo laikas: I - V nuo 10:00 iki 19:00, VI nuo 10:00 iki 17:00, VII nuo 10:00 iki 15:00.
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.