Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II

Nuomojamas naujausias Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II objektyvas, tai ne tik mažesnis ir lengvesnis antros kartos objektyvas, tačiau jame taip pat yra įvairių optinių, fokusavimo ir valdymo patobulinimų, skirtų tiek nuotraukoms, tiek filmavimui.

- Ryški f/2.8 pastovi diafragma leidžia vartotojams fotografuoti esant silpnam apšvietimui ir esant nedideliam lauko gyliui.
- Du ED (ypač mažos dispersijos) ir du Super ED elementai efektyviai slopina chromatines aberacijas ir spalvų pakraščius, kad būtų aiškesnis ir spalvos.
- Penki asferiniai elementai, įskaitant du kraštutinius asferinius elementus (XA), sumažina sferines aberacijas, iškraipymus ir taip pat sumažina „onion ring“ bokeh.
- „Nano AR Coating II“ valdo blyksnius ir dubliavimą, palaikydama naują optinį dizainą, kuris sumažina vidinius atspindžius.
- 11 ašmenų diafragmos diafragma padeda sukurti sklandų, apskritą „bokeh“ efektą visais diafragmos nustatymais.

- Greitesnis AF reiškia patobulintą fokusavimą dirbant su greitai judančiais objektais; palaikymas galimas fotografuojant iki 30 kadrų per sekundę greičiu, pilnas AF išlaikomas net ir sustojus, o židinio sekimas galimas net pakeitus priartinimo padėtį.
- Plaukiojantis fokusavimo mechanizmas padeda išlaikyti vaizdo kokybę visame fokusavimo diapazone, o tai ypač svarbu turint omenyje įspūdingą šio objektyvo veikimą stambaus plano: minimalus 8,3 colio fokusavimo atstumas 24 mm padėtyje arba 11,8 colio 70 mm padėtyje ir maksimalus padidinimas 0,32 x 70 mm padėtyje.
- Vidinis fokusavimo dizainas užtikrina greitesnį, labiau reaguojantį fokusavimą ir išlaiko bendrą objektyvo ilgį veikimo metu.

- Maždaug 22 % lengvesnis ir 18 % mažesnis nei jo pirmtakas, šis priartinimo objektyvas yra labai nešiojamas ir universalus pasirinkimas įvairioms fotografavimo programoms.
- Dabar pritaikykite rankinį diafragmos žiedą, kuris leidžia ekspozicijos valdymą. Šį žiedą galima atsegti, kad rainelė būtų traukiama sklandžiai ir tyliai, arba jį galima užfiksuoti „A“ padėtyje, kad būtų galima perjungti fotoaparato diafragmą.
- Du programuojami fokusavimo mygtukai ir fokusavimo režimo jungiklis intuityviam fokusavimo valdymui.
- Mastelio keitimo glotnumo jungiklis, skirtas perjungti tarp sklandaus ir griežto priartinimo žiedo sukimo momento.
- Hibridinėje konstrukcijoje naudojami tiek metaliniai, tiek plastikiniai komponentai, siekiant maksimaliai padidinti patvarumą ir mažo svorio dizainą.
- Dulkėms ir drėgmei atsparus dizainas apima gumines tarpines prie kiekvienos siūlės ir guminį žiedą, sandarinantį objektyvo laikiklį, kad būtų užtikrintas naudojimas dirbant nepalankiomis oro sąlygomis.
- Priekinis objektyvo elementas turi fluoro dangą, kuri atstumia vandenį, riebalus ir kitus teršalus ir palengvina objektyvo valymą.
- Pridedamas objektyvo gaubtas turi fiksavimo mygtuką ir filtro langelį, kad būtų lengviau reguliuoti besisukančius filtrus (pvz., poliarizatorius, kintamus ND).



- Kadro tipas: pilnas kadras (FullFrame);
- Židinio nuotolis: 24-70mm
- Bajoneto jungtis: Sony FE;
- Plačiausia diafragma: f/2.8;
- Siauriausia diafragma: f/22
- Minimalus fokusavimas: 21cm prie 24mm, 30cm prie 70mm;
- Maksimalus priartinimas: 0.32x
- Autofokusavimas:    Yra;
- Variklio tipas: XD Linear Motor;
- Fokusavimo metodas: Vidinis;
- Dydis: 167 x 88 mm;
- Filtro diametras: 82mm
- Svoris: 695g.

Gamintojas: Sony

Laimis

Laimis

Prisijungęs: prieš 2 d.
Vid. atrašo per 20 minučių
Atsako į 85% žinučių
Atsiliepimai: 74 1

Miestas: Kaunas

Kaina už parą: 30.00 €


Daikto vertė: 2399.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Sąskaita faktūra neišrašoma arba išrašoma ne visai sumai

Užstatas: 200.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.