Aukšto slėgio plovimo įrenginys KARCHER

Dėl integruoto „Bluetooth“, aukšto slėgio plovimo įrenginį K 5 Premium Smart Control galima prijungti prie „Kärcher Home & Garden“ aplikacijos išmaniajame įrenginyje. Tai reiškia, kad vartotojas gauna visą reikalingą jam reikalingą informaciją aplikacijos dėka. Nesvarbu, ką valysite ir koks nešvarus bus valomas paviršius, aplikacijos dėka pasieksite geriausius valymo rezultatus.

Programėlė siūlo daug naudingų funkcijų, tokių kaip konsultantas su naudingais patarimais ir gudrybėmis, įrenginio paruošimo darbui instrukcija, priežiūros ir taisymo instrukcijos, taip pat prieiga prie „Kärcher Service“ portalo. Įrenginyje integruotas vandens srovės slėgio padidinimo režimas, G 180 Q Smart Control purkštuvas su LCD ekranu ir „3-in-1 Multi Jet“ purškimo antgalis. Jūsų patogumui slėgis nustatomas tiesiai ant purškimo pistoleto arba perduodamas į purškimo pistoletą iš mobiliosios aplikacijos programos konsultanto pagalba.

Skystųjų kristalų ekrane galite patikrinti slėgio lygio nustatymus, ar galima įjungti „Boost“ režimą, patikrinti įrenginio veikimo nustatymus. Komplektą sudaro: žarnos ritė patogiam valdymui, Plug’ n ’Clean plovimo priemonių sistema, aukštos kokybės aliuminio teleskopinė rankena, skirta patogiam įrenginio transportavimui.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Ozo g. 18 (PC Ozas)
Vilnius
Prisijungęs: prieš 1 val.
Vid. atrašo per 8 valandas
Atsiliepimai: 5 7

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 8.00 €

Kaina už savaitę: 40.00 €

Kaina už mėnesį: 120.00 €


Daikto vertė: 399.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 2 dienos

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Apmokėjus nuomą per dalinuosi.lt daiktą reikia atsiimti iš Topo centro parduotuvės, Ozo g. 18 (PC Ozas), Vilnius.

Darbo laikas: I-VII nuo 10:00 iki 21:00.
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.