BENQ MH733 HD projektorius

ENERGIJOS TAUPYMAS, EKOLOGIŠKAS OPTIMIZAVIMAS!

„BenQ“ energiją tausojanti sistema sumažina elektros energijos nuostolius, sutrumpina įjungimo laukimo laiką prieš ir po susitikimų bei sumažina techninės priežiūros poreikį, tuo pačiu sumažindama bendras naudojimo sąnaudas.

RYŠKUS SKAIDRUMAS ŠVIESIOSE, VIDUTINIO DYDŽIO KONFERENCIJŲ SALĖSE!

Didelis 4000 liumenų ryškumas sukuria jaukią atmosferą, skatinančią diskusijas, bendradarbiavimą ir pastabas ryškiai apšviestose didesnėse posėdžių salėse, kuriose gali susirinkti iki 40 dalyvių. Didelis skaistis leidžia net toliau sėdintiems dalyviams aiškiai matyti skaidres, padidina nuotraukų ir vaizdo įrašų spalvų ir vaizdo kokybę, taip pat paryškina tekstą ir smulkias detales.

DIDELIS KONTRASTAS AIŠKIAM TEKSTUI!

Pažangiu, pramonėje pirmaujančiu kontrastu ir pikselių užpildymo koeficientu pasižymintys „BenQ“ projektoriai atkuria tikrąsias juodas spalvas ir neprilygstamą skaitomumą, aiškiai apibrėždami kiekvieną simbolį, grafinį vaizdą ar diagramą. Didelis užpildymo koeficientas padidina juodos ir baltos spalvų bei spalvotų vaizdų skaidrumą, todėl pranešėjams ir auditorijoje esantiems žmonėms, siekiantiems išlaikyti turinį, sumažėja akių įtampa.

SKAIDRUS VISO HD 1080p IŠPLĖSTAS VAIZDAS!

Viso HD 1080p skiriamoji geba siūlo didesnį efektyvumą profesionalių pristatymų metu. Pranešimų metu dviejų megapikselių didelės skiriamosios gebos funkcija išplėstam turiniui užtikrina itin ryškų skaitomumą ir patobulintą vaizdo detalių atkūrimą.

USB SKAITYTUVAS, SKIRTAS MAŽESNIEMS PRISTATYMAS!

MH733 USB A tipo prievadas, kuris palaiko daugybę rinkmenų, įskaitant JPEG, PDF, „Microsoft Word“, „Excel“ ir „PowerPoint“ failus, leidžia lengvai pristatyti vaizdus ar dokumentus tiesiogiai be nešiojamojo kompiuterio.

TINKLO PRISTATYMAS NAUDOJANT „QCast“ PROGRAMĄ!

MH733 gali būti suporuotas su „QCast“ programa duomenims pateikti iš kompiuterio ar išmaniųjų prietaisų. „QCast“ programa padeda vartotojams tiesiogiai pateikti įvairius failus, įskaitant nuotraukas, „PowerPoint“, „Word“, „Excel“ ir PDF failus iš kompiuterio ar išmaniųjų prietaisų į didelį ekraną. „QCast“ programa taip pat turi kitas naudingas funkcijas, kad susitikimuose darbas vyktų efektyviau ir patogiau.

LENGVAS BELAIDIS PRISTATYMAS SU PAPILDOMU WDRT8192!
Paruoštas naudoti su „WiFi“, MH733 projektorius leidžia patogiai naudotis belaidžiu pateikimu per „QCast“ programą iš kompiuterio ar mobiliųjų įrenginių, prijungus USB belaidį aparatinį saugumo raktą* prie konkretaus prievado, esančio projektoriaus gale, pavadinto WIRELESS DONGLE (BELAIDŽIU APARATINIU SAUGUMO RAKTU).

2D PAMATINIS KOREGAVIMAS BET KOKIAM KAMPUI SULYGIUOTI!

Projektuojamas vaizdas reguliuojamas vertikaliai ir horizontaliai, norint ištaisyti trapecijos formos iškraipymus, kai projektorius pasukamas arba nukreipiamas į centrą, 2D pamatinis koregavimas kompensuoja bet kokį projekcijos kampą ar padėtį. Projektorius gali būti bet kurioje u formos stalo vietoje, pristatymas bus lengvas, o dalyviai galės mėgautis optimaliu vaizdu.

KAMPŲ PRITAIKYMAS BET KOKIAM PAVIRŠIUI OPTIMIZUOTI!

Lankstus ir patogus būdas suderinti tobulas nuotraukas, kampų pritaikymas atskirai reguliuoja kiekvieną iš keturių vaizdo kampų. Jei projektorius naudojamas nelygioje ar ribotoje erdvėje, kampų pritaikymas koreguoja bet kokio įrenginio profesionalių rezultatų vaizdinius matmenis.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Upės g. 9 (PC CUP)
Vilnius
Prisijungęs: prieš 10 val.
Vid. atrašo per 1 valandą
Atsiliepimai: 7 6

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 24.00 €

Kaina už savaitę: 120.00 €

Kaina už mėnesį: 360.00 €


Daikto vertė: 880.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Apmokėjus nuomą per dalinuosi.lt daiktą reikia atsiimti iš Topo centro parduotuvės, Upės g. 9 (PC CUP), 4 aukštas, Vilnius.

- Darbo laikas: I - VII nuo 10:00 iki 21:00.
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.