Lazerinis projektorius EPSON EH-LS500W

Šiuo „Android TV“ leidimo, itin mažo atstumo lazeriniu projektoriumi su 4K PRO-UHD1 galite transliuoti 65–130 colių vaizdą!
Atverkite galimybes didesnėms ir įspūdingesnėms namų pramogoms išlaikydami namų stilių be nuolatinio juodo ekrano ant sienos. „Android TV“ leidimas EH-LS500W išsiskiria diskretišku dizainu, vaizdo perteikimo efektyvumu ir gebėjimu projektuoti vaizdą iš arti. Projektorių nesudėtinga nustatyti, jis nepriekaištingai projektuoja vaizdą šviesiose patalpose ir pasižymi didele verte, nes naudojamas ilgaamžis lazerio šviesos šaltinis!

AUKŠČIAUSIA VAIZDO KOKYBĖ!

Pasižymėdamas 4 000 liumenų dideliu ryškumu ir neįtikėtinu 2 500 000:1 kontrasto santykiu šis projektorius rodo ryškius ir tikroviškus vaizdus su detaliais šešėliais ir gilesniais juodos spalvos atspalviais. Detalių tobulinimo technologija užtikrina aišku ir tolygų vaizdą, kad nė vienas judesys neprasprūstų pro jūsų akis.

DIDELIO EKRANO PATIRTIS!

Žiūrėkite 4K turinį naudodami šį stilingą ir nebrangų 4K PRO-UHD1 projektorių. Jis gali būti labai arti projektuojamo paviršiaus ir kurti nuo 65 iki 130 col. įstrižainės vaizdą. Žiūrėkite ypač didelį turinį negadindami savo namų išvaizdos.

IŠMANESNIS BŪDAS ŽIŪRĖTI!

„Android TV“ leidžia transliuoti laidas, žaidimus, filmus, naujienas, sporto rungtynes ir dar daugiau2. Tai taip paprasta – prijunkite „Android TV“ kištuką prie projektoriaus HDMI prievado, prisijunkite per „Wi-Fi“ ir pradėkite transliuoti3. Papasakokite, ką norite žiūrėti naudodami integruotą „Google Assistant“ balso valdymo funkciją arba tiesiog naudokite nuotolinio valdymo pultą. Naudojant integruotąjį „Chromecast“, paprasta bendrinti turinį iš telefono, planšetinio arba nešiojamojo kompiuterio3. Iš anksto įdiegtos pramoginės programos, pvz., „YouTube“, ir galima atsisiųsti daugiau naudojant „Google Play“2. Naudodami „Bluetooth“, galite prijungti kištuką prie garso sistemų, ausinių ir žaidimų valdiklių.

PAPRASTA PARENGTI DARBUI!

Yra trys HDMI įvestys, du įmontuoti 10 W garsiakalbiai ir pakankamai vietos transliavimo įrenginiui priekinėje paslėptoje talpykloje. Valdykite projektorių naudodami pridėtą nuotolinio valdymo pultą arba programėlę „iProjection“.

4K PRO-UHD1 LAZERIS, VEIKIANTIS ITIN MAŽU ATSTUMU!

Mėgaukitės 4K kokybės turiniu stilingą projektorių įrengę prie pat projekcijos vietos.

PRISITAIKO PRIE TO KĄ ŽIŪRITE!

Pasirinkite norimą projektuojamo vaizdo dydį nuo 65 iki 130 colių.

ŽIŪRĖKITE TURINĮ KASDIEN IŠTISUS 10 METŲ!

20 000 valandų taupiuoju režimu ilgo eksploatavimo laiko lazerinis šviesos šaltinis
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Upės g. 9 (PC CUP)
Vilnius
Prisijungęs: prieš 8 val.
Vid. atrašo per 58 minutes
Atsiliepimai: 7 6

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 50.00 €

Kaina už savaitę: 250.00 €

Kaina už mėnesį: 750.00 €


Daikto vertė: 3000.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Apmokėjus nuomą per dalinuosi.lt daiktą reikia atsiimti iš Topo centro parduotuvės, Upės g. 9 (PC CUP), 4 aukštas, Vilnius.

- Darbo laikas: I - VII nuo 10:00 iki 21:00.
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Užstatas: 300.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.