Projektorius Šilelis P-5

Naujausias modelis Šilelis P-5
Šilelis P-5 tai išmanusis, Full HD vaizdo projektorius, tinkantis tiek namams, tiek biurui. Naujos technologijos Šilelio projektavimo sistema yra visiškai apsaugota nuo dulkių, todėl matomas vaizdas yra itin švarus. Naujos kartos (2.4/5G) Wi-Fi imtuvas užtikrina sklandų ekrano transliavimą tiesiai iš telefono ar kompiuterio. Dėka automatinio fokusavimo ir kampų reguliavimo, naująjį Šilelį pajungsite ypač lengvai ir greitai. Bluetooth pagalba prisijungsite savo garso sistemą nenaudodami laidų. Mėgaukitės ryškiu, aukštos raiškos (1920×1080) iki 4m įstrižainės namų kino ekranu. Nesirūpinkite dėl lempos keitimo, Šilelis naudoja naujos kartos LED lempą, kurios veikimo laikas itin ilgas.

Tikroji Full HD raiška
Kuo didesnė raiška, tuo daugiau vaizdo elementų ji turi savyje, ir tuo vaizdas tampa aiškesnis. Aukštesnė raiška yra ypač svarbus elementas namų kino projektoriams. Lyginant vaizdo elementų skaičių 1920×1080 ir 1280×800 su tuo pačiu ekrano dydžiu, vaizdo raiška tampa 4 kartais aukštesnė. Mėgaukitės Full HD ekranu su Šilelis P-5.

Didelis ekranas
Projektorius Šilelis P-5 suteikia daugiau laisvės montuojant ir išdėstant projektorių, užtikrinant, kad jis sklandžiai tilptų bet kokioje patalpoje, tiek didelėje, tiek mažoje. Turėdami keletą galimų atstumo parinkčių, galite lengvai transliuoti mėgstamus filmus ar laidas pasirinkto dydžio ekrane (50–150 colių) ir sukurti geriausią žiūrėjimo patirtį savo erdvėje. O norint tiksliai nustatyti ekrano dydį padės skaitmeninio priartinimo funkcija, kuri leidžia sumažinti projektuojamą vaizdą iki 50% pradinio ilgio ir pločio.

Dulkėms atspari sistema
Dulkėms atspari projektavimo sistema, apsaugo nuo juodų dėmių ir ekrano perdegimo, todėl matysite švariausią vaizdą ekrane. Ši unikali, uždara sistema, neleidžia dulkėms patekti į projektavimo korpusą bei prailgina projektoriaus gyvavimo laiką.

Automatinis pakreipimas
Šilelis P-5 automatiškai pataiso iškreiptus vaizdus, kad ekranas kaskart būtų tiesus ir stačiakampio formos. Jums tereikia įjungti projektorių ir automatinio pakreipimo funkcija išlygins vaizdą.

Automatinis fokusavimas
Nevarkite bandydami tiksliai sufokusuoti vaizdo. Šilelis P-5 automatiškai sufokusuoja vaizdą per kelias sekundes todėl vaizdas tampa ryškus ir aiškus.

Bevielis transliavimas
Turbūt viena iš svarbiausių projektoriaus Šilelis P-5 savybių yra bevielis vaizdo transliavimas tiesiai iš telefono ar kompiuterio. 2.4/5G Wi-Fi ryšys užtikrins sklandų vaizdo transliavimą iš Android, iOS, Windows ar MacOS įrenginių!

Garsas
lyg būtum ten
Mėgaukis kokybišku garsu tiesiai iš projektoriaus. Šilelis P-5 turi 15W kokybiškus, įmontuotus garsiakalbius, kurie suteiks malonų erdvinį garsą. Taip pat Bluetooth pagalba galėsite prijungti bevieles ausines ar garso sistemą.

Prijunkite bet kurį įrenginį
Šilelis P-5 turi visas reikalingas jungtis: dvigubas HDMI ir USB jungtis bei AV ir ausinių (3.5mm) jungtis. Todėl vienu metu galėsite pajungti savo kompiuterį ir kitą prietaisą per HDMI jungtį, garso sistemą ar tiesiog mėgausitės filmu tiesiai iš USB. Taip pat galite naudotis belaidžiu ryšiu, naudodami 2.4/5G Wi-Fi ir „Bluetooth“, kad galėtumėte leisti turinį bevieliu būdu.

Jūsų darbinis ekranas
Šiais laikais sėkmingas verslas privalo būti inovatyvus. Pristatykite savo prezentaciją per didelį ekraną tiesiai iš USB atmintinės arba telefono ar kompiuterio be jokių laidų (Wi-Fi ryšiu). Projektorius palaiko Microsoft Office ir Adobe PDF formatus leidžiamus iš USB atmintinės.

Vaizdo sistema: TFT LCD;
Šviesumas: 9000 (650 ansi) liumenų;
Kontrastas: 8000:1;
Tikroji raiška: 1920×1080 taškelių;
Palaikoma raiška: 4K;
Automatinis vaizdo kampo reguliavimas;
Automatinis fokusavimas;
Skaitmeninis atstumo reguliavimas;
Stereo garsas: 15W;
Vaizdo rotacija: 360°;
Projektoriaus lempa: LED;
Tarnavimo laikas: 50000val;
Rekomenduojamas nuotolis: 1,4m – 6m;
Rekomenduojamas vaizdo dydis: 1,1 m-4m;
Maitinimas: 100-240V 50/60 Hz;
Veikimo garsas: <45dB;
Jungtys: 2 x USB, AV ,2 x HDMI, 3,5mm AUX;
Distancinis valdymas: IR nuotolinio valdymo pultelis;
Atkuriami vaizdo formatai: MKV, MP4, AVI, MPEG4, MPEG2, RMVB, MOV;
USB atkūrimas: Tiesioginis failų atkūrimas iš USB laikmenos (nereikia prijungti vaizdo šaltinio);
Wi-Fi 2.4/5G: vaizdo atkūrimas iš telefono ar kompiuterio;
Bluetooth: 5.0
Atkuriami garso formatai: MP3, AAC, WMA;
Išmatavimai: 299x256x136mm;
Svoris: 3,9kg.
Mantas

Mantas

Prisijungęs: prieš 8 val.
Vid. atrašo per 1 valandą
Atsako į 75% žinučių
Atsiliepimai: 32 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 15.00 €

Kaina už savaitę: 35.00 €

Kaina už mėnesį: 50.00 €


Daikto vertė: 399.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Išrašau PVM sąskaitą faktūrą. Projektoriaus pristatymas +5eur. darbo dienomis arba 10eur. savaitgaliais ir šventinėmis dienomis.

Užstatas: 50.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.