(PC,PS4,PS5)G29 žaidimų vairas, pavara

VEIKIA SU PS3, PS4, PS5 IR PC

Driving Force yra sukurtas naujausiems PS5, PS4 ir PS3 konsolės žaidimams. Šis vairas veikia su kai kuriais kompiuteriniais žaidimais per Logitech Gaming Software.

DVIGUBO MOTORO ATSAKAS
Su LOGITECH G29 pajusite kaip slysta jūsų valdomos mašinos padangos. Galingas dvigubo motoro atsakas realistiškai atkuria efektus.

ILGAAMŽIŠKAS
Driving Force žiaidmų vairas puikiai atlaiko lenktynių įtampą. Tvirto plieno rutuliniai guoliai ratų velenėlyje ir nerūdijančio plieno armatūros keitikliai bei pedalai daro G29 ilgo veikimo ir neįtikėtinos galios vairu. Jis yra padengtas aukštos kokybės oda, todėl jūs jausitės kaip sedėdami prie aukščiausios klasės lenktynių automobilio vairo.

TIKSLUMO KONTROLĖ
Spiralinės pavaros yra sukurtos pagal automobilių transmisijose naudojamas pavaras, sumažinant nepageidaujamus garsus ir vibracijas. Apsauga nuo atsilikimo laiko vairą ir pedalus standžiai, taip pagerindama jūsų valdymą. Šis vairas jums leis neįtikėtinai lygiai ir tyliai vairuoti. Jis pasižymi ilgalaikiu, patikimu holos efekto vairavimo jutikliu, naudojančiu magnetinius laukus, kad suvoktų rato padėtį.

LENGVAI PASIEKIAMAS ŽAIDIMO VALDYMAS
Gaukite dar daugiau valdžios iš šio žaidimų vairo! G29 turi D-padėklą ir konsolių mygtukus įmontuotus vaire, kad visas valdymas būtų patogioje ir lengvai pasiekiamoje vietoje, o pusiau automatiniai menčių keitikliai padeda jums atlikti sklandų ir tikslų paavarų perjungimą įtemptų žaidimo minučių metu. LED švieselė virš vairo centro parodys kada reikia pasukti aukštyn arba žemyn, todėl jūs galėsite išlaikyti maksimalų pagreitį, nepatraukdami akių nuo kelio. 24 taškų pasirinkimo ratukas ir +/- mygtukai ratuko priekyje leidžia jums tiksliau suderinti vairavimo nuostatas.


REAGUOJANTYS PEDALAI
Pajuskite vairavimo realumą su šiais atskirais pedalais su integruotu stabdžiu, sankaba ir greičiu. G29 Driving Force leis jums patogiai lenktyniauti, greitai stabdyti ir lengvai keisti pavaras. Netiesinė stabdžių pedalas suaktyvina slėgiui jautrią stabdžių sistemą, kad būtų galima greičiau ir tiksliau stabdyti. Jei norite tobuliau valdyti, galite keisti pedalų pozicijas. Guminės kojelės kietiems paviršiams ir patentuota pakabinama kilimėlio rankenos sistema padės jūsų pedalams išlikti ten, kur juos padėsite.

SAUGUS PRIVOMNTAVIMAS
Drąsiai lenktyniaukite, žinodami, kad jūsų vairas nenukris. Vairą galite saugi primontuoti prie stalo arba specialaus stovo su įmontuotais gnybtais ar sraigto montavimo taškais.

900° VAIRAVIMAS
900° vairo sukimas leidžia jums susukti G29 Driving Force vairą net du sup use karto! Tai lygiai tiek pat kaip ir tikrose mašinose!

Tipas: Playstation priedai/žaidimai

TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Ozo g. 25 Akropolis
Vilnius
Prisijungęs: prieš 6 val.
Vid. atrašo per 3 valandas
Atsiliepimai: 5 3

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 9.00 €

Kaina už savaitę: 45.00 €

Kaina už mėnesį: 135.00 €


Daikto vertė: 300.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 2 dienos

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Apmokėjus nuomą per dalinuosi.lt daiktą reikia atsiimti iš Topo centro parduotuvės, Ozo g. 25 (PC Akropolis), Vilnius.

- Daikto grąžinimas: I - VII nuo 10:00 iki 21:00.
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.