Xbox Series X su 2 pultais ir XBOX GPAS

Liūdna savaitgalį?

Nori pasileisti į pramogų pasaulį?

Jei atsakei taip nuomokis naujausią Microsoft XBOX series X konsolę ir XBOX pass ultimate Edition paslauga. Xbox gausi visą eilę elitinių žaidimų ir EA narystę.

Ilgai laukta, kiritikų bei žaidėjų aptarinėta ir ne vieną nustebinti žadėjusi „Xbox Series X“ tituluojama kone greičiausia žaidimų konsole rinkoje. Jūsų laukia pažangiausi aparatinės įrangos komponentai ir apgalvota programinė įranga, sukuriantys neeilinę žaidimo patirtį. „System on a Chip“ technologija leidžia SSD diske esančius žaidimus įjungti akimirksniu, o AMD mikroschemos užtikrina neeilinę vaizdo efektų kokybę – tikroviškus atspindžius, sodrias spalvas ir gilius šešėlius. Todėl galėsite mėgautis itin didele 4K žaidimų kokybe, 8K raiška ir 120 FPS atnaujinimo dažniu. Nustebins ir garsas – erdvinis skambesys, leidžiantis pasijusti it veiksmo epicentre. Konsolės atmintį galėsite išplėsti specialia „Sandisk“ atminties kortele, iš kurios žaidimai atkuriami taip pat sparčiai kaip ir iš „Xbox Series X“ kietojo disko. Visi vidiniai konsolės elementai išdėstyti taip, kad ventiliatorius, pažangi trijų ortakių aušinimo sistema užtikrintų bei specialūs komponentai užtikrintų patikimą ir begarsį konsolės vėdinimą. Su šia konsole suderinami ir ankstesnių modelių žaidimai, tačiau kai kurie jų pakylėti į naują lygį – mėgaukitės laiko patikrinta klasika ir naujausiais bestseleriais. Metas imti į rankas atnaujintą „Xbox Series X“ pultelį ir pasinerti į pramogų pasaulį.

Pastaba: Konsolę reiktų patiems atvykti atsiimti ir grąžinti mūsų nurodytu adresu Vilniuje. Draudžiama naudotis asmeninėmis XBOX paskyromis. Galima naudotis tik konsolėje esančiomis.

Tipas: Xbox

Vytautas

Vytautas

Prisijungęs: prieš 2 d.
Vid. atrašo per 18 minučių
Atsako į 93% žinučių
Atsiliepimai: 155 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 10.00 €

Kaina už savaitę: 50.00 €

Kaina už mėnesį: 175.00 €


Daikto vertė: 800.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 3 dienos

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Pastaba: Konsolę reiktų patiems atvykti atsiimti ir grąžinti mūsų nurodytu adresu Vilniuje. Draudžiama naudotis asmeninėmis XBOX paskyromis. Galima naudotis tik konsolėje esančiomis.


Pastaba: Kilus įtarimų dėl Jūsų paskyros, kitų miestų nei Vilnius gyventojams pasiliekame teisę nenuomoti ir nesudaryti nuomos sutarties net Jums atvykus atsiimti konsolės. PVZ nesutaps Jūsų anketoje pateikti duomenys ir asmens tapatybės kortelėje esantys duomenys.

Užstatas: 200.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.