Žaidimas Avatar Frontiers of Pandor PS5

Išbandykite "Ubisoft" sukurtą ir išleistą žaidimą "Avatar - Frontiers of Pandora" nuo 2023 m. gruodžio 7 d. PS5 konsolei.

Filmo "Avataras" pasaulis ir toliau įkvepia ištisas filmo gerbėjų kartas... O dabar ir žaidėjus, nes "Ubisoft" žaidimas laukia jūsų nuo gruodžio mėn. Daugelis nekantriai laukė šio žaidimo kaip mesijo, nes atrodė, kad jis atneš kažką naujo, ir viena aišku: mes nenusivylėme!

Taigi, ko vertas " Avatar: Frontiers of Pandora "? Kalbant apie grafiką, tai vizualinis " Ubisoft" šleifas - labai gražus žaidimas, kur kas gražesnis nei paskutiniai studijos leidiniai (kuklusis " Assassin's Creed: Mirage"...). Gražus, spalvingas ir akį rėžiantis žaidimas... Tačiau yra nedidelis minusas: gerai, žaidimas gražus, bet, mūsų nuomone, jis šiek tiek užimtas, net šiek tiek per daug užimtas. Augmenija gausi (normalu, kad ji tanki, juk Pandoroje džiunglės), bet, mūsų nuomone, šiek tiek kenkia grafikai ir vaizdo efektams. Gaila, bet vis dėlto tai veikia labai gerai.

Kalbant apie istoriją, joje tikrai perteikta Džeimso Kamerono filmų esmė, ypač ekologinis fonas. Šiuo metu, kai visuotinis atšilimas ir jo pasekmės mus labai smarkiai veikia, ši žinia yra svarbi ir turi būti perduota, o Ubisoft tai daro labai gerai. Taip pat yra daugybė misijų ir šalutinių užduočių, kurios pratęsia patirtį.

Kalbant apie žaidimo eigą, pirmojo asmens vaizdas neblaško dėmesio (mes nebūtinai esame tokio tipo vaizdo gerbėjai, red. pastaba) ir veikia gerai, o valdymas yra gana paprastas, nors ir reikalauja perprasti kelias mechanikas. Nėra labai sunku sklandžiai perjungti ginklus (lankus, sprogmenis, šturmo šautuvus ir t. t.) vidury kovos. Ypač vertiname išties išlaisvinantį skrydį antIkrano/Banshee nugaros (kurį sužinome šiek tiek pavėluotai, po kelių žaidimo valandų). Dar vienas geras dalykas yra vaisių ir kitų įvairių daiktų medžioklė ir derliaus rinkimas, kuris taip pat turi nemažą maisto gaminimo aspektą, nes norint išgyventi reikės reguliariai valgyti. Medžioklė, žvejyba, derliaus nuėmimas... viskas priklauso nuo jūsų, kiekvienas iš jų turi savo mechaniką (ir tai yra dalis žaidimo grožio).

Taigi, daugeliu atžvilgių itin išbaigtas žaidimas. Ir privalomas turėti visiems sagos gerbėjams arba bent jau jei esate ja susidomėję. Taigi išsitraukite savo valdiklius!

Tipas: Playstation priedai/žaidimai

Vytautas

Vytautas

Prisijungęs: prieš 3 d.
Vid. atrašo per 9 minutes
Atsako į 94% žinučių
Atsiliepimai: 155 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 3.00 €

Kaina už savaitę: 15.00 €

Kaina už mėnesį: 30.00 €


Daikto vertė: 80.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 3 dienos

Sąskaita: Taip

Sandorio pastabos:
Diską reikėtų atsiimti Vilniuje suderinus Jums patogų laiką.

Pastaba: subraižius diską užstatas nebus grąžinamas !


Pastaba: Kilus įtarimų dėl Jūsų paskyros, kitų miestų nei Vilnius gyventojams pasiliekame teisę nenuomoti ir nesudaryti nuomos sutarties iki Jūsų mokėjimo gavimo fakto.

Užstatas: 50.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.