Benzininė vejapjovė savaeigė Grunder S53

Pasirinkite patogumą ir efektyvumą su Grunder S532VHY-GCV200H 7 aukščių savaeigės vejapjovės nuoma! Ši kokybiška vejapjovė yra puiki pasirinkimo galimybė tiems, kurie siekia išlaikyti savo aplinką tvarkingą be didelių pastangų.

Pirma, Grunder S532VHY-GCV200H turi 52 cm pjovimo plotį, užtikrinantį greitą darbo pabaigą. Nesvarbu, ar turite nedidelį kiemą ar didelę želdynų plotą, ši vejapjovė yra puikiai pritaikyta bet kokiems iššūkiams. Ji yra savaeigė, tai reiškia, kad nereikės jokių pastangų stumiant ją, ji pati judės ir pasieks kiekvieną norimą vietą.

Antra, ši vejapjovė yra aprūpinta galingu ir patikimu GCV200H varikliu, kuris užtikrina aukštą veiksmingumą ir optimalų degalų suvartojimą. Tai reiškia, kad galėsite efektyviai nupjauti žolę ir sutaupyti pinigų tuo pačiu metu. Be to, 7 aukštų reguliavimas leis jums lengvai prisitaikyti prie skirtingų žolės aukščių ir pasiekti norimą rezultatą.

Galiausiai, norėdami palaikyti savo vejapjovę geriausioje būklėje, mes nuomojame tik aukščiausios kokybės ir gerai prižiūrėtą techniką. Nereikia jaudintis dėl techninių problemų ar gedimų, mes viską atlikome už jus. Tai leis jums ramiai mėgautis puikiu vejapjovės naudojimu ir nereikės galvoti apie jos priežiūrą ar remontą.

Išsirinkite Grunder S532VHY-GCV200H 7 aukščių savaeigę vejapjovę nuomai ir patirkite malonumą nuo efektyvaus ir patogaus žolės priežiūros! Susisiekite su mumis jau šiandien ir užtikrinkite, kad jūsų aplinka būtų puikiai prižiūrima visą sezoną.
Tautvydas

Tautvydas

Prisijungęs: prieš 2 sav., 2 d.
Vid. atrašo per 2 valandas
Atsako į 100% žinučių
Atsiliepimai: 0 0

Miestas: Utena

Kaina už parą: 10.00 €

Kaina už savaitę: 30.00 €

Kaina už mėnesį: 100.00 €


Daikto vertė: 650.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Kuro bakelis yra duodamas tuščias. Gražinti irgi galite tuščią.
Peiliai yra kalibruoti. Esant gedimui - tai greitai pasijaučia užkūrus vejapjovę. Prašome saugoti daiktą ir pjauti tik teritoriją, kurioje esate užtikrinti, kad nėra keltų, metalinių strypų, senų laidų, akmenų ir kitų daiktų, galinčių sugadinti peilius ar variklį. Gražinant visada bus atliekamas patikrinimas. Esant vizualiems peilių pažeidimams ir/arba įtarimams, kad yra pažeista pjovimo mechanizmo kalibracija - vejapjovė bus atiduodama ekspertizei, o nustatyti gedimai bus šalinami nuomininko sąskaita.

Užstatas: 50.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.