Krūmapjovė STIHL FS 410 C-EM su Autocut

STIHL FS 410 C-EM - tai galinga, kietos žolės pjovimui skirta krūmapjovė. Turi 4 taškų vibracijų slopinimo sistemą, „ErgoStart“ funkciją, universalią dvipusę rankeną, kurios padėtis gali būti keičiama nenaudojant papildomų įrankių, „2-MIX“ tipo galingą ir ekonomišką variklį su „M-Tronic“ sistema.

Nuomokite STIHL FS 410 C-EM krūmapjovę su Autocut 46-2 ir diskiniu pjovimo galvute ir patirkite puikų žolės valymo įrankio galią bei patogumą.

> Efektyvus žolės valymas: STIHL FS 410 C-EM yra aukštos kokybės krūmapjovė, kuri sugebės suvaldyti net ir labiau užaugusią ar sudėtingą žolės plotą. Ji pasižymi galingu varikliu ir patikimu pjovimo mechanizmu, užtikrinančiu nuoseklų ir tikslų darbą.

> Patogumas ir lankstumas: Ši krūmapjovė yra puikiai pritaikyta ilgesniam darbui. Ji turi lengvą valdymą, patogų rankenėlę ir ergonomišką dizainą, kuris sumažina nuovargį ir leidžia jums efektyviai dirbti ilgesnį laiką. Be to, ji turi įvairias pjovimo galvutes - Autocut 46-2 ir diską žolei, suteikiančias jums daugiau galimybių ir lankstumo veikloms atlikti.

> Sutaupykite laiką ir pinigus: Nuomojant STIHL FS 410 C-EM, jums nereikės investuoti didelių pinigų į brangią įrangą. Galėsite greitai ir efektyviai atlikti žolės valymo darbus, sutaupydami tiek laiko, tiek pinigų. Taip pat neturėsite rūpintis jo techniniu aptarnavimu ar laikymu, nes tai užtikrinsime mes.

> Pasitikėjimas nuomotoju: Būdamas patikimas nuomotojas, aš garantuoju, kad nuomos įranga bus visiškai veikianti ir gerai prižiūrėta. Visuomet teikiu aukščiausios kokybės įrangą ir pasistengiu užtikrinti, kad jūs būtumėte visiškai patenkintas savo nuomotu daiktu.
Tautvydas

Tautvydas

Prisijungęs: prieš 2 sav., 2 d.
Vid. atrašo per 2 valandas
Atsako į 100% žinučių
Atsiliepimai: 0 0

Miestas: Utena

Kaina už parą: 10.00 €

Kaina už savaitę: 30.00 €

Kaina už mėnesį: 100.00 €


Daikto vertė: 1200.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Dirbant su šiuo ir panašiais įrankiais - visą susižalojimo riziką prisiimate patys. Mes negalime garantuoti saugaus Jūsų elgesio. Todėl savo saugumu būtinai turite pasirūpinti patys.
> Prieš dirbant ir darbo metu nevartokite alkoholio ar kitų svaigių medžiagų;
> Dirbant būtinai dėvėkite bent mūsų suteiktas minimalias galvos apsaugos priemones. Rekomenduojame pasirūpinti tinkamais rūbais, batais, pirštinėmis;
> Prieš darbą įspėkite aplink esančius žmones nesiartinti prie Jūsų, likti saugiu atstumu;
> Darbo metu stebėkite aplinką, ar šalia nėra kitų žmonių, ypač - mažamečių vaikų;
> Po darbų - nuvalykite techniką. Technikos tepimu ir kita priežiūra pasirūpinsime mes.

Užstatas: 50.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.