Huawei GT2 Pro

Išnuomoju naujausią Huawei GT2 Pro laikrodį.

APRAŠYMAS
Atsparus dėvėjimui safyro laikrodžio stiklas puikiai dera su titano rėmu, sukuriant lengvą ir tvirtą dizainą. Blizgi ir odai draugiška keraminė nugarėlė užtikrina patogų nešiojimą. Su pažangiu meistriškumu „HUAWEI WATCH GT 2 Pro“ atskleidžia rafinuotą skonį, puikiai derindamas meną ir technologijas.

Šis paveikslėlis neturi alt atributo; jo failo pavadinimas yra 01164802071.JPG
Slidinėjimas ir snieglenčių sportas „HUAWEI WATCH GT 2 Pro“ suteikia išsamius duomenis, tokius kaip širdies ritmas, vidutinis greitis, maksimalus nuolydis, trasa ir atstumas lygumų slidinėjimui, slidinėjimui bei snieglenčių sportui slidinėjimo trasoje. Be to, galite gauti įspėjimus balsu, jei kurie nors duomenys viršija įprastus rodikius. Geras palydovas, kad išlaikytumėte puikią pusiausvyrą net dideliu greičiu.

Asmeninių treniruočių vadovas. Laikrodis jus pasiekia su iš anksto įdiegtais daugiau nei 10 bėgimo kursų ir siūlo balso nurodymus treniruočių metu. Šie kursai padeda vartotojams, turintiems skirtingus bėgimo tikslus: naujiems bėgikams, žmonėms, kurie nori numesti svorio, ar bėgikams, kurie nori pagerinti savo ištvermę. Šiose kategorijose siūlome įvairius lygius, kad jaustumėtės įsitraukę.

Dar vienas navigatorius nurodantis jūsų kelią atgal. „Maršruto atgal“ funkcija įrašo jūsų kelionės maršrutą ir tiksliau pažymi vietą, naudodama GPS. Kai GPS signalas per silpnas, ji siunčia įspėjimus. Esant tokioms aplinkybėms, vis tiek galite naudoti įrašytą kelionės maršrutą realiuoju laiku jį tikrinant ir rasti kelią atgal.

Šis paveikslėlis neturi alt atributo; jo failo pavadinimas yra 01164858878.JPG
Būkite informuoti apie staigius orų pokyčius.Staigus oro slėgio pasikeitimas visada atneša stiprius oro pokyčius. Įmontuotas aukščio barometras realiu laiku nustato oro slėgio pokyčius ir pateikia jums priminimus, kad visada galėtumėte būti pasiruošę kelionėms ar nuotykiams lauke.

Tikslus stebėjimas, mažesnis vartojimas. Patobulinti šviesos diodai ir aukščiausios kokybės išorinis stiklas nugarėlėje bendradarbiauja su intelektualiuoju AI algoritmu, efektyviai sumažinant energijos sąnaudas ir tiksliai matuojant SpO2 ar širdies ritmą, o tai užtikrina ilgesnę apsaugą vienu įkrovimu.


Mokslinis miego stebėjimas. Naudodamas „HUAWEI TruSleep ™ 2.0“, jūsų „HUAWEI WATCH GT 2 Pro“ gali moksliškai sekti ir diagnozuoti 6 dažniausiai pasitaikančias miego problemas, teikdamas pasiūlymus geresniam poilsiui. Taip pat, kol miegate, laikrodis stebi jūsų širdies ritmą, analizuoja kvėpavimą ir įvertina bendrą jūsų miego kokybę.

Paleiskite savo stresą. Didelė darbo apkrova ir greitas gyvenimo ritmas kartais sukelia jums spaudimą. Remiantis „HUAWEI TruRelax™“ technologija, „HUAWEI WATCH GT 2 Pro“ visą dieną stebi streso lygius ir rūpinasi jūsų sveikata. Pabandykite atlikti kvėpavimo pratimus, kad tinkamu laiku paleistumėte stresą ir sureguliuotumėte nuotaiką.

24 valandų širdies ritmo sekimas. „HUAWEI TruSeen™ 4.0+“ tiksliai stebi jūsų širdies ritmą ir pateikia išmanius priminimus, jei jūsų širdies susitraukimų dažnis viršija ar yra žemiau įprasto lygio. Nesvarbu treniruočių ar miego metu, laikrodis laiku nustatys jūsų širdies ritmą, kad apsaugotų jus visą dieną.

Šis paveikslėlis neturi alt atributo; jo failo pavadinimas yra 01164837543.JPG
Belaidis įkrovimas, efektyvus gyvenimas.Iki 2 savaičių veikianti baterija užtikrina nuolatinę energiją jūsų efektyviam gyvenimui. Pakrovę vos 5 minutes su belaide greito įkrovimo funkcija, galėsite juo naudotis 10 valandų. Jis taip pat palaiko atvirkštinį įkrovimą iš telefono, kai trūksta įkroviklių.

Skambinkite su savo laikrodžiu.Galite priimti, atmesti ar nutildyti skambučius ir patikrinti jų istoriją tiesiogiai laikrodyje per „Bluetooth“ ryšį su telefonu.
Mindaugas

Mindaugas

Prisijungęs: prieš 3 d.
Vid. atrašo per 25 minutes
Atsako į 81% žinučių
Atsiliepimai: 134 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 9.00 €

Kaina už savaitę: 39.00 €

Kaina už mėnesį: 89.00 €


Daikto vertė: 299.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 3 dienos

Sąskaita: Taip

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.